0

Dislikes:
0
-
........
Produs:
- Vand sau schimb antena parabolica de 1.9 m din aluminiu dintr-o bucata in perfecta stare. Datorita marimii, nu asigur transport. Ridicare personala din Bacau................pret 550 lei.
- Vand receptor edision 2100 fta, fara telecomanda........40 lei.
- Vand un receptor cubecafe (ipbox) 200, in perfecta stare. Nu am cutia la el. Vine cu enigma si cccam instalat. Pret 180 lei cu transport inclus prin posta.
- Vand aparat foto fuji jz300. Ca nou. Pret 400 lei.
- Vand aparat foto vechi cu film Zorki 4 cu obiectiv Jupiter 6 in toc de piele. Pret 100 de lei.
- Vand dvd portabil negru. Citeste si dvx. Nu are usb sau sd, citeste direct de pe dvd. Intrare av si tuner dvb-t. Alimentare auto. In perfecta stare. Pret 100 lei.
Descriere: mai sus
Accesorii: doar ce e mentionat
Pret: in dreptul fiecarui produs
Garantie: doar aparatul foto fuji
Alte detalii:
Schimb cu:
-
Se mai adauga un telefon mobil Samsung M-150, pret 70 lei.
-
Receptoarele ipbox s-au dat.
-
- Vand sau schimb antena parabolica de 1.9 m din aluminiu dintr-o bucata in perfecta stare. Datorita marimii, nu asigur transport. Ridicare personala din Bacau................pret 500 lei.
- Vand un telefon mobil Samsung M-150, pret 50 lei.
- Vand aparat foto fuji jz300. Ca nou. Pret 400 lei.
- Vand aparat foto vechi cu film Zorki 4 cu obiectiv Jupiter 6 in toc de piele. Pret 100 de lei.
- Vand dvd portabil negru. Citeste si dvx. Nu are usb sau sd, citeste direct de pe dvd. Intrare av si tuner dvb-t. Alimentare auto. In perfecta stare. Pret 90 lei.
-
- Vand sau schimb antena parabolica de 1.9 m din aluminiu dintr-o bucata in perfecta stare. Datorita marimii, nu asigur transport. Ridicare personala din Bacau................pret 450 lei.
- Vand un telefon mobil Samsung M-150, pret 50 lei.
- Vand aparat foto fuji jz300. Ca nou. Pret 390 lei.
- Vand dvd portabil negru. Citeste si dvx. Nu are usb sau sd, citeste direct de pe dvd. Intrare av si tuner dvb-t. Alimentare auto. In perfecta stare. Pret 90 lei.
- Vand un receptor cubecafe (ipbox) 200, in perfecta stare. Nu am cutia la el. Vine cu enigma si cccam instalat. Pret 190 lei.
Imi rezerv dreptul de a cere cat mai multe date inainte de a trimite un produs, de a refuza sa trimit coletul daca persoana nu mi se pare de incredere, sau de a cere plata taxelor de transport in avans. Tocmai vin dupa o mica paguba produsa de Cusnir Stelian, din Suceva (stelistul). E a doua teapa care mi-o iau pe forum.