ce groaznic ma simt, mi-ai stricat ziua cu vestea asta
in cazul de eroare card cei de la rds recomandau sa vezi daca pe OTV ai semnal, acum ce facem...?
Dislikes: 0
OTV a intrat in faliment, după ce, miercuri, Tribunalul Bucureşti a admis solicitarea societăţii Mamitzu Production SRL, care a cerut instanţei declanşarea procedurii insolvenţei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu.
Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucureşti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolvenţei in cazul societăţii Ocram Televiziune SRL, potrivit datelor publicate pe site-ul TB. Materia juridică in acest caz este falimentul
Mai multe detalii (dacă este cineva interesat) : http://www.mediafax.ro/cultura-media...liment-9454926
ce groaznic ma simt, mi-ai stricat ziua cu vestea asta
in cazul de eroare card cei de la rds recomandau sa vezi daca pe OTV ai semnal, acum ce facem...?
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
insolventa nu e chiar faliment
falimentul apare dupa insolventa
insolventa ar fi o perioada de reorganizare pentru a nu da faliment
oricum sunt multi care vor aceasta forma care poate dura pana la 2 ani pentru ca pe perioada insolventei esti scutit de plata dobanzilor la creditele luate ( adica stai pe loc si nu cresc acele credite)
chiar si boom tv a facut smecheria asta 1 an de zile pentru ca aveau datorii foarte mari
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Super tare : „Salvaţi OTV!”, o campanie pentru prezervarea principalului izvor de prostie naturală al Romaniei
Din cauza boicotului media, populaţia nu ştie că OTV a rămas printre puţinele izvoare de tampenie necontaminate din Europa şi poate chiar din lume. E foarte posibil chiar ca la OTV să se mai găsească prostie virgină, incă neatinsă de mana omului.”
Oare ce va face dd fara "jucaria" lui ?
Se muta la celelalte televiziuni. Nici ca se putea o campanie mai buna ptr. partidul lui acum in prag de alegeri.
cred ca asta e motivu, chiar daca se suspenda DD se muta pe postu frate DDTV care a fost tinut ca rezerva.
nu imi fac griji, prostia pura intotdeauna isi gaseste loc la TV
Intradevar bine zis ddtv e o televiziune de rezerva,un backup plan dar o sa ajunga in acelasi loc si cu ddtv,adica la bin dar el baiat destept fiind o sa deschida alt post tv pana una alta,banuiesc,nu cred ca se lasa el asa usor,adica sa-l vedem angajat pe la vre-o televiziune de cartier![]()
Iar m-am uitat la 0TV:
Culmea ca link-ul il am de la baiatul meu de 12 ani care se sparge de ras cand il vede pe ala cu respiratia.![]()
:
Te k pe tine![]()
![]()
OTV-ul e ză best!