Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44

Thread: CNA aplică cea mai drastică sancţiune posibilă

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Favorit TV, Etno, N24, Giga TV, TVRM, etc. Dar ca zero tv nu e "nimenea'.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Arrow

Quote Originally Posted by zappa View Post
    @Cristinel8 - dupa tine ar trebui sa nu existe acest CNA. Atunci fiecare televiziune va putea difuza orice, inclusiv filme xxx la orice ora doar pentru ca tu ai posibilitatea sa schimbi canalul daca nu vrei. Macar pana in decembrie (dupa visele lui DD) acest CNA va exista si va aplica sanctiuni posturilor TV
    care nu respecta niste reguli. OTV-ul continua cu campania electorala desi aceasta nu a inceput. Ar trebui premiati?

pomeniti de respectarea regulilor? ce s-ar intampla cu otv daca i-ar face publicitate elect. pd-l si lu troian?eu cred 100% k nimik! iar telecomanda are muuuulte botoane..dd asta va prostii electoratul .
    somewhere here!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dan diaconescu

eu cred ca OTV este cea mai libera televiziune nu ca antenele, tvr si realitatea toate la comenzile politicienilor care va mint de peste 20 de ani si voi tot pe ei ii alegeti.
    De aia nu va progresa Romania cu nimic atita timp cit sintem condusi de acesti politicieni .

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Adevarul este ca pt. unii este cam greu de apasat de pe telecomanda prg. -/+ , decat sa scrie/ponegreasca ............
    Nimeni in tara asta nu este cinstit datorita sistemului si cum la noi sa intimparit - Hai sa anihilam efectele , decat cauza - iata si rezultatele
    Oare ce institutie ar trebui sa amendeze mentalitatea conducatorilor pe care ii avem ?
    Ma repet - Nu sant partasul OTV-ului , fiindca nu il urmaresc insa acest post ( sau situatia lui actuala ) este rezultatul deciziilor/hotararilor luate pana acum de actuali/fosti conducatori
    Oare pe ei cine ii amendeaza ?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sandocan View Post
    eu cred ca OTV este cea mai libera televiziune nu ca antenele, tvr si realitatea toate la comenzile politicienilor care va mint de peste 20 de ani si voi tot pe ei ii alegeti.
    De aia nu va progresa Romania cu nimic atita timp cit sintem condusi de acesti politicieni .
    In ultimii 8 ani nu am fost condusi de politicienii de la antene.

Iti plac emisiunile de la OTV ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dan diaconescu

nu prea ma uit la OTV dar nu inteleg de ce cind se ridica cineva un pic trebuie sa ii dea in cap imediat.
    sint atitea cazurii ca dan diaconescu , vintu si multii altii care nu se supun ajung la puscarie dar politicienii nostrii care fura de anii de zile milioane de euro sint protejati tot de legiile pe care ei le voteaza.
    vi se pare corect ca noi sa muncim si ei sa fure !!!!!!!!!

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sandocan View Post
    ... vi se pare corect ca noi sa muncim si ei sa fure !!!!!!!!!
    S-o crezi tu

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dan diaconescu

delta tu esti politician !!!!!

Mentioned
    0 Post(s)

Sunt apolitic, profund scarbit de ce se intamplă de ani buni in ţara asta.
    Oricum, noi conversăm ... alţii fură in continuare.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dan diaconescu

ai dreptate.
    paste fericit tuturor

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Fiind in Saptamana Pastelui sunt intru totul de acord cu voi, insa altceva ma framanta, @delta2k2 unde zici ca e bomba aia, ca am ametit de cand o caut?

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

dMd
    Guest

Pai nu e clar ? eu vad bomba la PDL, care la randul lor vor s-o ascunda in buzunarele PP-ului

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Vai de capul nostru,cel putin la tara OTV si PP-DD prind foarte bine.Intra si asta in parlament si va aduce si mai multa mizerie.
    Nu mai scapam veci de inapoiere.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu mai scapam veci de inapoiere - Pai tu crezi ca se doreste ?
    Pt. unii era bine ca pe vremea regelui , cand daca stiai sa aduni si sa dai o semnatura era lucru mare/erai scolit
    Vedeti ce a facut alfabetizarea lui impuscatu , toti stiu acum sa scrie , sa ceara si sa fure , de muncit este mai greu
    Colac peste pupaza si cei care sau perindat in cei peste 20 de la revolutie au mai vandut si tara dupa bunul plac/inyerese personale
    Nu este normal ca pana undeva sa apara si astfel de rezultate , intr-o forma sau alta
    Inainte era sacul , acum daca sacul este plin de gauri au reaparut imprumuturile si doleantele celor de afara si ce nu fac slugarnicii nostri de sus pt. interesele personale
    Noroc ca pe vremea ocupatiei otomane nu aparuse televiziuni , ca altfel asistam la o reproducere cat mai exacta a sistemului in cele 2 perioade ( atunci sub otomani si acum sub C.E/FMI )

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai tu zici chiar invers,sa analfabetizam populatia ca sa fie slugi?Deja asta exista,doar cartea si toceala din vremurile comuniste nu au fost suficiente pentru a educa un popor,trebuiau sa aiba si libertatea de a alege,putere economica pentru a putea sa se bucure de viata,sa cunoasca lumea si sa viziteze locuri,plus altele.Doar inchisi in localitatea unde secretarul de partid le da tot doar cu portia (cea ce asteapta si acum) nu avea cum sa ajute poporul asta,oricat ne-am laudat noi cu scoala si educatia de pe vremuri.
    Am avut ocazia sa cunosc oameni mai in varsta veniti din tarile vestice pe plaiurile noastre mirifice.Pensionari cu varste intre 60-80 de ani,cu masini noi sau destul de noi,din pensie isi fac vacante,cunosc limbi straine,etc.Batranii nostrii daca au cel mult o Dacie de 30 de ani garantat nu au bani de benzina,de obicei femeile nu au carnet,un procent foarte mic cunosc o limba straina si putini au reusit sa mai iasa din propria localitate in ultimii ani,ba chiar in toata viata lor.Stau si ei la OTV,la telenovele sau la pacanele si 50 de votca in baruri,multi dintre ei se uita la un PC ca la diavol.Ei ne-au crescut pe noi,deci din start am fost inapoi si aveam de recuperat.
    Cei tineri nu au posibilitati economice sa isi faca un viitor,unii lucreaza mult si pe bani putini la patroni,fara sa aiba posibilitatea nici macar sa plateasca o amarata de chirie ca sa nu zic de cumparat propria locuinta,multi au ca idoli mafioti care sunt dati ca vedete la TV (Becali,etc) sau tigani cantareti.Educatia lor din copilarie s-a schimbat in adolescenta in "sa am bani si masini","sa moara dusmanii" (chiar daca nu are,nu conteaza,numai sa moara).
    Cei de varsta a doua daca au un serviciu isi tarasc viata si cam atat.
    Cam asta e legat de inapoierea poporului.Noi astia mai tineri daca deja nu ne-am zdruncinat creierii cu OTV si manele garantat ajungem la pacanele,ca alt viitor nu vad.Si nu are legatura cu scrisul si cititul.
    Mai e si o mare parte din populatie (deja importanta) care e de o anumita etnie si care ne trage in jos.Pacat ca si romanii ii copiaza in comportament si educatie in multe cazuri.

OTV e o mizerie,macar pe copii vostrii nu ii lasati la asa ceva.Nici macar nu are legatura cu politica,DD ala ar trebui sa aiba 0,00001%.
    :

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast