Results 1 to 15 of 44

Thread: CNA aplică cea mai drastică sancţiune posibilă

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

OTV a fost folosit de PSD cu ani in urma pentru a transmite mesajele ... de campanie.
    Multi au castigat de pe urma postului, multi retardati se uita si acum acolo.
    Răul din oameni cauta o cale sa iese la lumină, OTV e un bulevard pentru asta.
    Last edited by zildan; 28-03-12 at 00:18. Reason: litere
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

In ultima vreme devenise goarna PP-DD-ului. Iar la campanie electorala nu s-a dat inca drumu'. Chiar vorbeam cu cineva ca vor fi sanctionati de CNA. Nu stiam ca au mai fost sanctionati.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Zildan e foarte posibil sa fi fost folosit de PSD,dar eu stiu ca a mai fost folosit intensiv de ultimul presedinte.Legat de partidul lui nu am contorizat ca nu ma uit,vad la Carcotasi sau altii misto-urile legate de ei.
    Am ajuns la concluzia ca poporului roman ii face rau democratia si libertatea,in acest moment.E posibil ca o intoarcere undeva in Evul Mediu cu o conducere compusa din "nobili" care sa aiba o educatie minima si care sa hotarasca fortat pentru prostime,ar fi mai utila.Probabil din cauza ca noi nu am avut in trecut o astfel de ierarhie si o impunere a educatiei ca in tarile din vest,sa fi dus la o asa inapoiere astfel incat in secolul 21 o mare parte din populatie sa aduleze comportamentul tiganesco-manelist,sa voteze (de doua ori) un presedinte palmuitor de copii,etc (nu pot cuprinde in acest post minusurile personajului),sa voteze uninominal mafioti recunoscuti sau pentru 1 kg de malai,sa ajunga hoti/violatori/etc inafara tarii si multe-multe altele.
    Televiziunea asta nu a facut altceva decat sa arata si sa propage lipsa de educatie a acestui popor.Cateodata educatia ar trebui impusa si cu forta,pentru ca cei needucati nu realizeaza mizeria in care traiesc.Nu trebuie sa incurcam libertatea de expresie cu mizeria balcanica de genul vrajitorie-crime-violuri propagata de DD.Asa cum Bivolaru cu Misa a fost incet-incet eliminat cred ca si DD (care e acelasi gen de guru prostesc) ar trebui scos din viata publica.
    Nu vreau sa spun cuvinte mai grele decat ce am spus,dar fata de DD as avea de spus atatea lucruri incat as merita un ban.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu cred ca DD ar trebui caracterizat dupa grila OTV,asa de idiot nu e,de cand m am nascut,am crescut si am invatat istoria Romaniei pe poporul roman asta la caracterizat,vrajitoria,barfa,manele care nu sant de la revolutie incoace etc iar DD nu face altceva decat sa hraneasca poporu cu asta.........si al naibi sa fiu ca reuseste,asa cum si alte televiziuni reusesc,acasa tv,stirile de la ora 17 etc etc
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Super postare @zmeura ... totusi ai dreptate 99% . Din pacate actualii lideri politici duc lipsa de educatie si oricat am blama pe unul sau pe celalalt toti sunt o apa si un pamant , DD exploateaza un segment al populatie care politic nu se mai regaseste in actuala clasa politica si este vina celor care ar fi trebuit sa fie oameni politici si nu marionetele oamenilor de afaceri . De 20 ani ii tot invartim intre ei si votam numai impotriva ... unii s-au saturat iar DD exploateaza acest segment , personal nu cred ca este ok sanctionarea OTV ( nu sunt fan ... ) , piata trebuie sa hotarasca daca un post TV sau un ziar merita sa apara si nu un grup de oameni in plus aceleasi discursuri dar putin mai "intelectuale" sunt seara de seara la RTV , Realitatea , A3 sau B1 . Sunt de acord cu amenzile aplicate dar nu cu ridicarea licentei .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu sunt un fan otv ,dan diaconescu nici atit , dar cred ca e una din cele mai mari prostii facute de cei sa spunem pe nume numiti politic la c.n.a , cel m,ai bun c.n.a e propria telecomanda ..nu iti place nu te uiti ...!pentru libertatea cuvintului si libertate au murit tineri in 1989 ,cum nu este c.na. la ziare asa ar trebui sa nu fie nici la tv sau sa aiba competente strict tehnice nu ...interpretabile...! din pacate am prins si vremea lui ceausescu cu 2 ore de program si cu antene pentru chisinau sau rusi aici in nordul tarii.....nu uitati e greu inceputul si ....vor urma si alte televiziuni inchise pe care nu le suporta cineva de.....sus....! ......ma refeream la dumne...zeu...s...in latina fie spus....!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

@Cristinel8 - dupa tine ar trebui sa nu existe acest CNA. Atunci fiecare televiziune va putea difuza orice, inclusiv filme xxx la orice ora doar pentru ca tu ai posibilitatea sa schimbi canalul daca nu vrei. Macar pana in decembrie (dupa visele lui DD) acest CNA va exista si va aplica sanctiuni posturilor TV care nu respecta niste reguli. OTV-ul continua cu campania electorala desi aceasta nu a inceput. Ar trebui premiati?

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Daca voi credeti ca doar prin inchiderea unui post tv se va rezolva educatia/schimbarea de mentalitate care exista in prezent , inseamna ca va amagiti de pomana
    Acest post tv din pacate este doar ca varful unui aisberg , adica tot ceea ce poate fii vazut
    Ce este mai grav ca restul este enorm de mare in comparatie cu acest post , insa ii acceptam si nu le facem nimic
    De aceea mie personal mie scarba in general de majoritatea posturilor tv ro , a zis bine - in ziua de azi cu cit te faci de ras mai mult,cu atit ești mai faimos
    Oare pe cate posturi nu vezi asemenea exemplare care cu buna stiinta cauta sau sant avizi dupa show/spectacol doar pt. a le creste cota de pop.......tate
    Pt. mine numai conteaza ca se face reclama unei persoane din showbiz sau politica , credeti ca respectiva persoana daca va ajunge sus va stii sa faca altceva fata de ce a facut cand se dadea in spectacol/show ?
    Sant si personaje din lumea show-ului care vor sa intre in politica , oare cum sant percepute/alese acele persoane , dupa ce criterii ?
    Oricum reclama este sufletul comertului - exista o vorba si politica este o cu..va , asa ca nu v-ati saturat de cat a-ti fost mintiti in acesti peste 20 de ani ?
    Dan Diaconescu daca va intra in politica va face si el la fel ce fac actuali alesi sau fosti alesi , sa vrea sa faca altfel si nu va aveea cum la cat de mare/intinsa este coruptia/clanurile/oamenii din spate care conduc tara

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Concluzia: sa inchida celelalte televiziuni,sa ramana doar OTV si sa il punem pe DD presedinte.Nu ar fi mare diferenta fata de cine e acum.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu va intreb pe acestia care santeti impotriva OTV-ului , cum de a-ti ajuns sa urmariti acest prg. tv ?
    Nu fac referire la cei de varsta mijlocie sau mai batranii , fiindca acestia au ce compara cu bune si rele ce au avut in viata pana in prezent
    Insa tineretul de ce trebuie sa fie atat de indarjit cand exista destule prg. de muzica , sport , filme s.a
    Personal prg. tv romanesti nu le urmaresc indiferent cum s-ar numi acel prg. tv , fiindca ori vezi un film in reluare a paisprezecea oara , ori crime/violuri , ori borfasi care sant liberi s.a.m.d
    Prefer un prg. tv de muzica/divertisment/strain , mai ales ca acum exista destul oportunitatii pt. a putea vizualiza astfel de prg. tv ( internet , satelit , cablu digital )
    Deci de unde pana unde aceasta inversunare care oricum nu rezolva nimic , fiindca dupa cum am mai scris sant practic niste manipulari in orice sens vreti ( negativ/pozitiv )
    Prb. acuta a Ro este mentalitatea cu capra vecinului sau interesul personal in defavoarea interesului national
    De aceea am ajuns unde suntem in prezent si vom ajunge si mai rau
    E mai usor sa strici/darami decat sa modifici/reconstruiesti , cam asa ziceau si alesii pop... la inceput dupa revolutie cu "mostenirea monstruoasa" , insa in prezent se lafaie cu ea/in ea

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am scris pe prima pagina de ce ma "doare" si ca am ajuns la concluzia ca o parte a acestui popor trebuie educata cu forta,nu vad ce legatura are cu capra vecinului.
    Ai auzit de Carcotasi?De ani de zile rad cu lacrimi (incepe sa nu mi se mai para amuzanta situtia,totusi),mai ales de ala care face exercitii fizice si scoate limba cand respira.Fenomenal,de fiecare data ma minunez ca exista postul asta!
    Sa (re)vedem:
    Scandal cu o ... diva

Baba posedata

Manelista "educata",emisiune foarte educativa

Si pot continua pana dimineata.
    Mai grav e ca "prostimea" chiar se uita la asa ceva iar acum suntem in pericol sa avem in parlament reprezentatii acestui post TV in frunte cu cel care face bani din prostia romanilor.Daca ajungem la asa ceva ... chiar suntem si vom ramane coada Europei.

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

Era sa uit de asta:

Mizerie morala si atat.Trebuie sa existe o limita,totusi.
    :