-
Eu va intreb pe acestia care santeti impotriva OTV-ului , cum de a-ti ajuns sa urmariti acest prg. tv ?
Nu fac referire la cei de varsta mijlocie sau mai batranii , fiindca acestia au ce compara cu bune si rele ce au avut in viata pana in prezent
Insa tineretul de ce trebuie sa fie atat de indarjit cand exista destule prg. de muzica , sport , filme s.a
Personal prg. tv romanesti nu le urmaresc indiferent cum s-ar numi acel prg. tv , fiindca ori vezi un film in reluare a paisprezecea oara , ori crime/violuri , ori borfasi care sant liberi s.a.m.d
Prefer un prg. tv de muzica/divertisment/strain , mai ales ca acum exista destul oportunitatii pt. a putea vizualiza astfel de prg. tv ( internet , satelit , cablu digital )
Deci de unde pana unde aceasta inversunare care oricum nu rezolva nimic , fiindca dupa cum am mai scris sant practic niste manipulari in orice sens vreti ( negativ/pozitiv )
Prb. acuta a Ro este mentalitatea cu capra vecinului sau interesul personal in defavoarea interesului national
De aceea am ajuns unde suntem in prezent si vom ajunge si mai rau
E mai usor sa strici/darami decat sa modifici/reconstruiesti , cam asa ziceau si alesii pop... la inceput dupa revolutie cu "mostenirea monstruoasa" , insa in prezent se lafaie cu ea/in ea