Asta daca nu castiga partidul popoului alegerile si vom avea OTV1, OTV2 si OTV HD.
Senzaţional , bombă : CNA a aplicat, marţi, OTV cea mai drastică sancţiune posibilă -injumătăţirea licenţei audiovizuale-, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorală, astfel postul mai poate emite doar pană la 1 octombrie.
De acum să vezi circ la OTV![]()
Asta daca nu castiga partidul popoului alegerile si vom avea OTV1, OTV2 si OTV HD.
Oamenii sunt de vina,postul asta trebuia sa moara singur demult.
:
sa intoarcem si partea cealalta a monedei,asta ca tot aclama unii aceasta decizie.....cu restu ce facem?????
aaaa am uitat,made in ro,ptr unii muma,ptr altii ciuma
da,de laudata aceasta decizie
OTV a fost folosit de PSD cu ani in urma pentru a transmite mesajele ... de campanie.
Multi au castigat de pe urma postului, multi retardati se uita si acum acolo.
Răul din oameni cauta o cale sa iese la lumină, OTV e un bulevard pentru asta.
Last edited by zildan; 28-03-12 at 00:18. Reason: litere
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
In ultima vreme devenise goarna PP-DD-ului. Iar la campanie electorala nu s-a dat inca drumu'. Chiar vorbeam cu cineva ca vor fi sanctionati de CNA. Nu stiam ca au mai fost sanctionati.
Zildan e foarte posibil sa fi fost folosit de PSD,dar eu stiu ca a mai fost folosit intensiv de ultimul presedinte.Legat de partidul lui nu am contorizat ca nu ma uit,vad la Carcotasi sau altii misto-urile legate de ei.
Am ajuns la concluzia ca poporului roman ii face rau democratia si libertatea,in acest moment.E posibil ca o intoarcere undeva in Evul Mediu cu o conducere compusa din "nobili" care sa aiba o educatie minima si care sa hotarasca fortat pentru prostime,ar fi mai utila.Probabil din cauza ca noi nu am avut in trecut o astfel de ierarhie si o impunere a educatiei ca in tarile din vest,sa fi dus la o asa inapoiere astfel incat in secolul 21 o mare parte din populatie sa aduleze comportamentul tiganesco-manelist,sa voteze (de doua ori) un presedinte palmuitor de copii,etc (nu pot cuprinde in acest post minusurile personajului),sa voteze uninominal mafioti recunoscuti sau pentru 1 kg de malai,sa ajunga hoti/violatori/etc inafara tarii si multe-multe altele.
Televiziunea asta nu a facut altceva decat sa arata si sa propage lipsa de educatie a acestui popor.Cateodata educatia ar trebui impusa si cu forta,pentru ca cei needucati nu realizeaza mizeria in care traiesc.Nu trebuie sa incurcam libertatea de expresie cu mizeria balcanica de genul vrajitorie-crime-violuri propagata de DD.Asa cum Bivolaru cu Misa a fost incet-incet eliminat cred ca si DD (care e acelasi gen de guru prostesc) ar trebui scos din viata publica.
Nu vreau sa spun cuvinte mai grele decat ce am spus,dar fata de DD as avea de spus atatea lucruri incat as merita un ban.![]()
:
nu cred ca DD ar trebui caracterizat dupa grila OTV,asa de idiot nu e,de cand m am nascut,am crescut si am invatat istoria Romaniei pe poporul roman asta la caracterizat,vrajitoria,barfa,manele care nu sant de la revolutie incoace etc iar DD nu face altceva decat sa hraneasca poporu cu asta.........si al naibi sa fiu ca reuseste,asa cum si alte televiziuni reusesc,acasa tv,stirile de la ora 17 etc etc
Super postare @zmeura ... totusi ai dreptate 99% . Din pacate actualii lideri politici duc lipsa de educatie si oricat am blama pe unul sau pe celalalt toti sunt o apa si un pamant , DD exploateaza un segment al populatie care politic nu se mai regaseste in actuala clasa politica si este vina celor care ar fi trebuit sa fie oameni politici si nu marionetele oamenilor de afaceri . De 20 ani ii tot invartim intre ei si votam numai impotriva ... unii s-au saturat iar DD exploateaza acest segment , personal nu cred ca este ok sanctionarea OTV ( nu sunt fan... ) , piata trebuie sa hotarasca daca un post TV sau un ziar merita sa apara si nu un grup de oameni in plus aceleasi discursuri dar putin mai "intelectuale" sunt seara de seara la RTV , Realitatea , A3 sau B1 . Sunt de acord cu amenzile aplicate dar nu cu ridicarea licentei .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nu sunt un fan otv ,dan diaconescu nici atit , dar cred ca e una din cele mai mari prostii facute de cei sa spunem pe nume numiti politic la c.n.a , cel m,ai bun c.n.a e propria telecomanda ..nu iti place nu te uiti ...!pentru libertatea cuvintului si libertate au murit tineri in 1989 ,cum nu este c.na. la ziare asa ar trebui sa nu fie nici la tv sau sa aiba competente strict tehnice nu ...interpretabile...! din pacate am prins si vremea lui ceausescu cu 2 ore de program si cu antene pentru chisinau sau rusi aici in nordul tarii.....nu uitati e greu inceputul si ....vor urma si alte televiziuni inchise pe care nu le suporta cineva de.....sus....!......ma refeream la dumne...zeu...s...in latina fie spus....!
@Cristinel8 - dupa tine ar trebui sa nu existe acest CNA. Atunci fiecare televiziune va putea difuza orice, inclusiv filme xxx la orice ora doar pentru ca tu ai posibilitatea sa schimbi canalul daca nu vrei. Macar pana in decembrie (dupa visele lui DD) acest CNA va exista si va aplica sanctiuni posturilor TV care nu respecta niste reguli. OTV-ul continua cu campania electorala desi aceasta nu a inceput. Ar trebui premiati?
am vrut sa spun REGULI CLARE PENTRU TOATE POSTURILE TV , REGULI BINE GANDITE CARE SA NU DEA POSIBILITATE DE INTERPRETARE DUPA BUNUL PLAC AL CUIVA...!multa sanatate si numai bine...!
![]()
Last edited by delta2k2; 02-04-12 at 16:12. Reason: Regula 12 : Quote inutil
............ - dupa tine ar trebui sa nu existe acest CNA - Dar se vede destul de clar si cum este manipulat sau cum manipuleaza/amendeaza
Cand se spune clar in lege ca nu este voie sa se faca campanie electorala decat in perioadele preelectorale ce este ambiguu aici? De cate ori nu a fost amendat otv-ul? Au amendat vreodata dicovery channel? Sau Animal Planet?
Au amendat vreodata dicovery channel? Sau Animal Planet? - Daca astea sant televiziuni romanesti , eu sant popa atunci
Fa referi la televiziuni intr-adevar romanesti , daca tot vrei sa dai exemple
Oricum nu are rost fiindca noi aici discutam/scriem ca sa treaca timpul , insa exact cum a mai scris cineva anterior - Toti sant o apa si un pamant , asa ca..........