Results 1 to 11 of 11

Thread: Fotbalul rom?nesc ... incotro ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Unde ai vazut fotbal, ca eu nu am vazut, am rezistat aseara si ieri cate un sfert de ora la cate un meci ...am facut un mare efort sa rezist.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum serios,voi chiar va uitati la Liga 1?Inafara de Steaua - Dinamo nici nu stiu cand e etapa,asta de cel putin 10 ani.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mafia pariurilor loveşte puternic! A fost cu Steaua in Ligă, dar e acuzat şi a fost dat afară din echipă: "Acum paşte vaca pe camp"

Petrolul - Chiajna (3-4) a fost jucat intens la pariuri in fosta Iugoslavie. Conform surselor ProSport, in Serbia şi Macedonia s-au pariat 50.000 de euro pe varianta 1 pauză, 2 final.
    Cu o cotă aproximativă de 50 pentru acest pariu, caştigurile au fost de 2,5 milioane de euro! Coincidenţă sau nu, din cinci partide jucate in acest retur de formaţia lui Răchită, trei dintre ele au avut o desfăşurare surprinzătoare: cu Vaslui (1-2) şi Chiajna (3-4), cand ploieştenii au condus la pauză şi oaspeţii au intors rezultatul, şi luni, in deplasarea cu Ceahlăul (2-1), cand Opriţa a deschis scorul şi moldovenii au răsturnat situaţia după pauză. Lor li se adaugă un alt meci suspect, infrangerea din Giuleşti, cu Rapid (2-0).

Articol complet : http://www.prosport.ro/fotbal-intern...e-camp-9445034

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cred ca echipele romanesti, unele au inceput sa joace la pariuri, in afara...cred ca ies mai bine la "cascaval" decat primele care le iau de la patron, eu zic ca si patronul joaca...

Mentioned
    0 Post(s)

PRIMUL jucător care admite că a jucat in blaturi: "E o mafie a pariurilor şi la noi!" Cum se face un aranjament: "Nu poţi să dai pe langă minge, e prea evident"

Are 32 de ani şi e atacant in Liga a treia, la CS Ştefăneşti. Ştefan Ciobanu a plecat de la Farul in iarna trecută după ce patronul echipei, Giani Nedelcu, l-a acuzat de blat cu FC Snagov. Ciobanu se apără şi spune că nu există dovezi, dar recunoaşte că in trecut a jucat in meciuri trucate in Liga a doua.

Articol complet : http://www.prosport.ro/sport-life/sp...vident-9449008

Mentioned
    0 Post(s)

După două săptămani in care ancheta demarată de ProSport in privinţa blaturilor din fotbalul romanesc a părut să-i lase reci pe conducătorii LPF şi FRF, astăzi, Mircea Sandu a vorbit despre seria de dovezi publicate aproape zilnic de ziarul nostru.

Deloc şocant insă, preşedintele FRF s-a indepărtat de subiect şi a tratat totul "la mişto", aşa cum pare să trateze şi fotbalul romanesc in ultimii ani. In opinia lui Mircea Sandu, mărturia clară făcută de Ştefan Ciobanu in ProSport nu merită să fie luată in seamă pentru că fostul atacant "nu e suficient de fotbalist". "A dat şi el trei goluri pe undeva. Ăsta e fotbalist?!", se intreabă Mircea Sandu, care, oricum, aruncă vina chiar in curtea primului jucător care a avut curajul să vorbească despre mafia pariurilor din fotbalul romanesc.

"Am văzut că ne-aţi pus la mişto acolo cu nişte mături. Poate vă măturăm noi pe voi. Ce treabă are preşedintele FRF cu ancheta despre pariuri?!

In regulament scrie că, dacă eşti contactat pentru aşa ceva, trebuie să anunţi imediat preşedintele de club, trebuie să anunţi pe cineva. Ciobanu? Ăla e fotbalist, domne? Ăla e fotbalist? A dat şi el vreo trei goluri pe undeva. Dacă era un om incoruptibil, mai ziceam, dar eu il consider corupt, dacă abia acum vine şi spune ce s-a intamplat
    ", a declarat Mircea Sandu.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

: