asta am zis si eudar tot iti trebuie un acord scris pentru distributie ca DTH sau firma CATV plus acordul CNA![]()
asta am zis si eudar tot iti trebuie un acord scris pentru distributie ca DTH sau firma CATV plus acordul CNA![]()
Sanse minime sa faca abonati cu grila respectiva.
ce va fi cand va veni un vant mai tare si va deregla acel multifeed , care la cum se zice aici va fi destul de complex tre sa plateasca omu sa i se regleze antena sau e asigurat in abonament![]()
asa pot sa fac si eu un dth cand ma duc la tara si sa iau abonament la oameni pe nimic
e ca la faza cu parcarile , facem niste dungi pe asfaltul existent si luam banii
Last edited by franta; 01-04-12 at 00:18.
Pe langa dereglatul antenelor ce se intampla cu asa zisa grila de programe FTA?Stiti bine ca aceste programe "alearga" de pe un satelit pe altul sau isi schimba frecventa/sr.Eu zic ca in maxim 1 an, jumatate din programele FTA de pe acesti sateliti vor suferi schimbari,deci bezna la abonati.Doar stiti ca asta s-a intamplat si se va mai intampla permanent.
:
Ce sa se intample, propietari echipamentelor vor deveni meseriasi in service echipament propiu.
Probabil le vor lasa clientilor si un link cu sateliti.info,ca pe vremea receptoarelor cu patch si chei de nagra2.![]()
:
Daca e multi feed,e naspa si chiar nu o sa aiba succes,eu cred ca a fost un vis al cuiva,care a murit pe masa de nastere...