Asteptam sa vedem rezultatul stoparii Cs...
Canal+ Spain to change its smart cards
'' The Spanish pay-TV satellite platform Canal+ (formerly Digital+) is preparing to change its current subscribers' smart cards in a move that seeks to eradicate the pirating of its signal.
It is reported that Canal+ has said that official installers will shortly be changing the smart cards for customers of the Spanish platform. However, the measure only affects those cards known as white cards.
The fight against card sharing the fraudulent use of the Canal+ signal is said to be the reason for looking at changing smart cards to the Nagravision conditional access system.
In the past, the platform has changed its smart cards several times in an attempt to fight piracy with varying results. ''
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Asteptam sa vedem rezultatul stoparii Cs...
care rezultat? ca nu stopeaza nimic. doar renunta la cardurile Seca . Mare branza.
asa crezi tu?precum sti si banuiesc ca vezi exista solutie antics....trebuie doar sa fie interes din partea provider ului sa o aplice si crede ma ca Canal Plus doreste de mult asta.....vedem ce iasa
ce sa iasa. vor fi din nou stimulate mintile luminate sa treaca peste ele. momentan din ce stiu nu e nici un sistem nagara antishare. din articolul dat reiese doar ca vor sa abandoneze codarea seca, lucru care pare logic. in rest bombite de-astea rasuflate au fost cu sutele.
1.vor fi din nou stimulate mintile luminate sa treaca peste ele====asa ceva nu prea exista decat la nivel profesional si cu scurgere de informatii benevole din partea providerului.....experti de jos din randul nostru doar preiau informatia siin anumite cazuri o dezvolta.......aici fac referire stric la spargerea unui sistem de codare
2.momentan din ce stiu nu e nici un sistem nagara antishare======cred ca dolce si nu numai e un ex cat se poate de clar
3.din articolul dat reiese doar ca vor sa abandoneze codarea seca====din articol mai reiese si se stie ca ei lupta demult cu pirateria,vezi si multe arestari si raiduri in spania precum nu vezi in alte tari decat cazuri izolate.....acuma precum spuneam poate fi doar de suprafata cand in realitate nu prea exista interes....daca vor se poate
Daca ar fi existat interes pentru dolshe era de mult dus. chiar imi aduc aminte ca am facut un tichet la oscam pe tema asta si mi-au zis ca n-au vedere la 39E si nu-i intereseaza.![]()
i r deto deja se face dar la costuri fabuloase...
..::EGAMI TEAM::..
Un user de incredere al forumului TodoDream, zice ca se vor schimba doar cardurile albe 1810 cu rom180. Dupa mai multe raspunsuri la postarea acelui user, thread'ul s-a inchis deoarece alti useri s-au indoit de spusele lui.
Tradus:Code:Hola compañeros de TodoDream A partir del dia 8 de este mes de marzo Digital + comenzara a cambiar las tarjetas Rom 180, las famosas blancas o Blancanieves de Digital +. Despues de intentar luchar contra el streaming de sus contenidos haciendo aparecer el numero de serie cada x minutos en pantalla, parece que Digital + tambien quiere luchar contra el cardsharing. Que tendran de nuevo estas tarjetas? Cambio de boxkey? limitacion de peticiones? Cual sera la sopresa....
Buna ziua colegi TodoDream
Din data de 8 a lunii martie a inceput să se schimbe digitale ROM + 180 de cărţi, faimosul + alb sau alb Digital.
După incercarea de a lupta de streaming de conţinutul lor, făcand să apară numărul de serie de pe ecran la fiecare x minute, se pare că Digital +, de asemenea, doreşte să lupte impotriva cardsharing.
Care din nou va avea aceste carti? Boxkey schimba? restrangere? Care va fi surpriza ....
om trai si vom vedea. cert teste ca aruncatori de bombitze din-astea partzaite sunt si vor fi mereu in orice domeniu si nu doar la noi.
unii dintre voi traiti in lumea viselor si credeti ca noi sau unii dintre noi fac si desfac,da e adevarat dar nu ce visati voi.....fara acordul ambelor parti SHARE nu ar exista...interesele nu are rost sa le discutam mai ales ca unii nici nu ar intelege mare lucru......nici eu nu stiu multe poate chiar mai nimic,asta ca sa i mai linistesc pe unii detectivi
Aceiasi tema e si pe "islaremota", unde spun ca noile carduri sunt pentru abonati noi.
Toate bune!
Sent from my iPhone using Tapatalk