Pentru update, mergeti la Help, About in meniu, si isi face singur.
Firefox 11 aduce imbunătăţiri la capitolul securitate şi cateva facilităţi noi, prin care incearcă să compenseze pentru lipsa de inovaţie acuzată de utilizatorii versiunii Firefox 10.
Noua versiune Firefox include o versiune imbunătăţită a funcţiei de sincronizare, capabilă acum să acopere şi colecţia de componente plugin. Funcţia Forget This Site permite ştergerea din istoricul de navigare a oricăror urme lăsate de o pagină web vizitată, iar cu Page Inspector 3D View putem vizualiza structura paginii web intr-un mod cel puţin interesant.
Download
Sursa : go4it.ro
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Pentru update, mergeti la Help, About in meniu, si isi face singur.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
sateliti.info in 3d
![]()
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
La mine face automat update la firefox, asa ca citind acest theard am observat ca pe laptop am firefox 11![]()
La ora cand am postat Firefox nu a facut update automat ( am testat inainte sa postez ) si m-am gandit sa pun pe site sa ne bucuram toti cei ce nu au avut parte de update .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
foarte bine ai facut
nici la mine nu a facut automat, i-am dat si cu help,about si nu lua nimic: Firefox is up to date..., am instalat Aurora v.12
http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all-aurora.html
Nici la mine nu a vrut sa faca update automat nici la ora asta, probabil nu-mi venise randul inca. Am dat manual.
La mine a facut in doi pasi.
Prima data a durat mai mult, si aparea sus la status dupa update Mozilla Firefox 11 dar la About era 10.02, apoi in passul 2, cu al e2-lea update, scrie si la About 11.
Last edited by zildan; 14-03-12 at 15:25.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Nici la mine nu a vrut sa faca autoupdate.
@qwess , cum ai obtinut imaginea aia in 3D ?
click dreapta : inspect element si ai in bara de jos dreapta.
In dreapta jos am doar HTML si Style. Este un addon pentru 3D ?
trebuie sa faci update la v.11 sau v.12 Aurora.
Am v.11 in Xubuntu, dar nu gasesc despre ce vorbiti. Sa nu fie in versiunea Linux ?
daca dai click dreapta intr-un tab, in fereastra ce apare cu comenzi(refresh, copy, paste....), ultima pozitie ar trebuie sa ai inspect element, dai click pe el.