0.620=0.62 secunde. adica 620 ms
daca nu ma insel eu.
timpul de 62 de milisecunde (0,062) e cam greu de obtinut daca vorbin de cardul ala.
succesuri! :drinks
0.620=0.62 secunde. adica 620 ms
daca nu ma insel eu.
timpul de 62 de milisecunde (0,062) e cam greu de obtinut daca vorbin de cardul ala.
succesuri! :drinks
Ai dreptate, @Diablo1, pe Smargo, m-am chinuit aseara vreo 3 ore, si nu a vrut. Comic, ca cartela Conax/Mtv Unlimited merge ca ceasu pe Smargo.
Azi nu mai am timp, ca merg la meci FC B - FC B.
Mai sap eu.
Numai bine
Mi se pare stranu acesta problema a voastra cu smartreade si cardu 1880...
..::EGAMI TEAM::..
Daca ti-a reusit combinatia smargo (argolis)+oscam+1880 pune undeva pe forum sa vedem si noi cum se face. Eventual si drivere si ce imagine
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Daca este indreptata intrebarea ta catre mine @lao atunci pot raspunde simplu eu personal pe ultimo nu am pus argolis thrid reader ! smartgo cred ca despe asta am vorbit eu aici.
A avut cineva posibilitatea sa compare sensibilitatea tunerului de sat fata de alte vu+?
Ma bate gandu sa schimb duo cu ultimo. Sau sa astept ozn-ul ala de duo second edition?
Am reusit pana la urma, dar crapa, desi ma uit numai eu din el. Dupa un timp nu mai vrea sa deschida.combinatia smargo (argolis)+oscam+1880
La inceput merge ok, cu vreo 40 de ms mai mult ca in sbox, apoi creste brusc la peste 1100ms si deschide doar ce vrea el, apoi nu mai deschide nimic.
Oscam cu 1880 nu am auzit la nimeni sa mearga stabil.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Sensibilitate tuner poti sa faci intre uno si ultimo este minima duo in schimb pare mai stabil decat ambele un comparatie cu uno-ultimo...dar vad ca nu pomeneste nimeni de pitic...