sa fie si cu racire activa si cu racire pasiva, deci sa aiba si radiator si ventilator
si vezi sa fie pe cati mai multi biti, peste 128 biti
Ce placa video imi recomandati pentru un sistem format din: Placa baza MSI AM3+ , HDD 640 Gb Sata2, Ram 4 Gb ddr3 1333, procesor AMD athlon II X3 455. Sistem operare win 7 32 bit. Folosit pentru games! Bugetul pentru placa video de maxim 600 ron. Asi vrea sa fie cu minim 1 gb memorie ddr5. Astept sfaturi!
sa fie si cu racire activa si cu racire pasiva, deci sa aiba si radiator si ventilator
si vezi sa fie pe cati mai multi biti, peste 128 biti
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Ati-Amd Radeon HD6850 sau HD6870.
Un exemplu :http://www.cel.ro/placi-video/placa-...bit-pcie-oc-l/ sper sa nu fie luar ca reclama ca nu am actiuni la respectiva firma.
f11
Ca si Horatyu iti recomand sa tii cont de biti magistralei ( mai ales ca vrei pt. games ) , deci cauta ceva pe 256biti sau chiar mai mare ( nVidia stiu ca dispune de pl. video pe 384biti sau mai mare )
Degeaba are 1Gb ram de ultima generatie , daca transferul de date prelucrate este "strangulat" de magistrala de 128biti sau mai mica
Exact cum ai conduce un Porche pe o strada cu o singura banda pe sens si destul de circulata , trebuie sa mergi in ritmul cele mai slabe masini de pe aceea strada/sens
Frecventa memorie (MHz): 4000 Mhz
Procesor Procesor video: ATI Radeon HD6850
Frecventa procesor (MHz): 775 Mhz
RAMDAC (MHz): 400 Mhz
Serie procesor grafic: Radeon 6xxx
General Producator chipset: ATI
Rezolutie maxima analog: 2048 x 1536
Rezolutie maxima digitala: 2560 x 1600
Slot: PCI Express
Tehnologie de fabricatie: 40 nm
Memorie Capacitate memorie (MB): 1 GB
Latime de banda (Gb/s): 128 Gb/s
Latime de banda memorie (biti): 256
Tip memorie: DDR5
Conectori Displayport: 1
Dual-Link DVI: Da
DVI-D: 1
DVI-I: 1
HDMI: 1
Suport HDCP: Da
Altele Sistem de racire: Activ
Tehnologii Tehnologii: ATI Eyefinity
Crossfire: Da
Versiune DirectX: 11.0
Versiune OpenGL: 4.0
Caracteristici Fizice Dimensiuni (mm): 226 x 115 x 37 mm
Numar sloturi ocupate: 2
Pentru jocuri cel mai bun rapot energetic/ pret /performanta cotat cu 100% in revista chip este HD6870 iar in 600roni se incadreaza perfect HD6850.
f11
PS:Ma tenteaza si pe mine sa inlocuiesc batrinul HD4850 cu o "surata" din cele doua.
mie mi-a spus o cunostinta ca a dat pe o placa video vreo 6 milioane ca baga jocuri la greu si dupa vreo jumate de an aceasta placa s-a ars ===> cauza a fost ca nu avea si radiator doar ventilator care din cauze necunoscute s-a stricat si astfel racirea nu a mai fost posibila si asa s-au dus 6 milioane pe apa sambetei
"SGU Stargate Universe"
M-am gandit sa depasesc bugetul stabilit, sunt aproape hotarat pentru nvidia geforce gtx560 2gb ddr5 256bit. Acum sa vad unde o gasesc mai ieftina. Multumesc pentru sfaturi!
am citit si eu cateva sfaturi aici despre placi video. daca puteti sa ma indrumati spre o placa video buna, pana in 350 RON ar fi perfect.
oricare ai alege sa te uiti sa fie cu minim 128 biti(latimea de banda) si sa fie cel putin DDR3
"SGU Stargate Universe"
Sapphire Radeon HD6670 1GB DDR5 128-bit VGA
http://www.pcgarage.ro/placi-video/s...5-128-bit-vga/