N-am pocus, dar cred ca trebuie:celelalte variante arata on la update si la reader si la dvbapi, dar nu se vede nici un emm intrand in oscam...si cu servicii si fara ...si configurat la minim..si configurat la sange...
Creezi user dvbapiCode:[dvbapi] enabled = 1 au = 1 boxtype = dreambox user = dvbapi pmt_mode = 0 request_mode = 0 reopenonzap = 0 delayer = 0
si la readerCode:[account] user = dvbapi pwd = dvbapi2 description = disabled = 0 expdate = allowedtimeframe = group = 1,2,3,4,5,6,7,8,9 hostname = uniq = 2 cacheex = 0 cacheex_maxhop = 0 sleep = 0 monlevel = 0 au = 1 services = allowedprotocols = caid = betatunnel = ident = chid = class = suppresscmd08 = 0 cccmaxhops = 3 cccreshare = -1 cccignorereshare = 1 cccstealth = 0 sleepsend = 0 failban = 0 keepalive = 1
Eu am facut AU la orice am avut nevoie, chiar si la carti le altora ale caror linii nu sunt bagate direct in oscamul acesta! Bineinteles ca trebuie sa iti vina si emm, alfel configurezi degeaba.Code:.......... group = 2 # sa fie in acelasi grup cu userul emmcache = 1,3,15 # ca sa vezi ce vine blockemm-unknown = 1 blockemm-u = 0 blockemm-s = 0 blockemm-g = 0 saveemm-unknown = 0 saveemm-u = 0 saveemm-s = 0 saveemm-g = 0 blockemm-bylen = lb_weight = 100 savenano = blocknano = ccchop = 0 deprecated = 0 audisabled = 0 auprovid = 025900 #asta e pt tvr ndsversion = 0 ratelimitecm = 0 ratelimitseconds = 0 cooldown = 0,0
E adevarat ca pocus nu am incercat.
OSCAM 1.20-unstable_svn build #6975 (mipsel)

Reply With Quote