DM 500S - libc.so.6
DM 500S - libc.so.6
intrebare: pe 1 lucreaza personalul din call center , pt reicarcare
nu, iar cartelele nu vor fi dezactivate pana pe data de 2 sau 3 ianuarie (atunci incep sa fie trimise EMM pt. update)
O problema ciudata...
Aseara 31 ian la 23:55 am rezolvat imediat un card in oscam, apoi m-am apucat de al 2-lea.
Primul e mai vechi si a mai fost reincarcat, iar celalalt a fost activat in dec 2012 la oferta lor:
Nu am facut eu contractul si activarea, doar l-am preluat in ian si mergeau toate care trebuiau sa mearga, mai putin HD.In prima luna veti receptiona promotional pachetele Familia, Mozaic, Cinema, Sport si HD.
Urmatoarele 2 luni veti receptiona pachetele Familia, Mozaic si HD.
Acum care e problema? I-am facut au tot in oscam, a luat-o familia si mozaic, dar din HD nu merg decat ESP-urile pe freq noua si Sundance. Am pus cardul in recu lor SD sa mai faca AU, l-am pus apoi sa faca AU in Amiko 8340. Degeaba!
E vreo chichita in oferta? Adica sa nu-ti dea tot pack-ul HD in urmatoarele 2 luni?
Ca am renuntat sa mai sap, le-am frecat destul si fara folos!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Sa sti ca si eu l-am cumparat tot in dec la promotie si la AU din ianuarie, e adevarat l-am facut doar in 2 ianuarie nu am reusit sa fac update la toate canalele desi erau din acelasi pachet, dar dupa ce am sunat la ei s-a rezolvat in 5 min? P.S. eu fac AU cu scam3.59 si aseara dupa 12 am rezolvat fara problems in 5 min!
Salut,
Cate entitlements trebuie sa am active in status pentru focus? In Readers daca cllickez pe Info imi apar 4 (si subscriptiile expirate), iar in status 2.
2
Exact asa cum iti apar. E corect.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
OK, am mutat Oscam de pe NAS pe Beaglebone si mi-am pus o versiune mai noua (r8782), si speram ca astfel sa-mi faca din nou update la card, ca de aproape un an nu imi mai merge si tot fac update in receptorul Focus.
Ghinion, pana acum nimic. Nu arata sa fi primit nici un EMM, desi AU e enabled si m-am asigurat ca nu am nici un block-emm, si ca am toate saveemm selectate.
Mai trebuie setat ceva la client (oscam r8597 pe Alien SHD8900) ca sa "impinga" EMM-uri? Am incercat si cu linie C, si cu linie N, AU este pus enabled peste tot, dar nimic. Nici la oscam-ul de pe Alien nu imi arata ca ar fi vazut vreun EMM.
Daca subscriptia e expirata, atunci receiver-ul, din cate vad eu, nu se mai conecteaza la server, deci nu imi dau seama cum ar mai putea trimite EMM-uri care oscam-ul de pe server.
Pe Alien in oscam.server am doua linii catre serverul meu, le-am incercat pe rand fara rezultat:
Pe server am oscam.server:Code:[reader] label = proteus protocol = cccam device = ... user = alien_client password = ... inactivitytimeout = 30 group = 1 emmcache = 1,3,32 saveemm-unknown = 1 saveemm-u = 1 saveemm-s = 1 saveemm-g = 1 lb_weight = 50 cccversion = 2.1.3 cccmaxhops = 2 ccckeepalive = 1 auprovid = 000B02 [reader] label = proteus_n description = Proteus N protocol = newcamd device = ... key = ... user = alien_client password = ... connectoninit = 1 group = 1 emmcache = 1,3,32 saveemm-unknown = 1 saveemm-u = 1 saveemm-s = 1 saveemm-g = 1 auprovid = 000B02
Si in oscam.user:Code:[reader] label = smargo01 description = Smargo new protocol = smartreader device = 001:002 services = mm_focus,mm_foc_xxx caid = 0B02 ecmwhitelist = 0B02:4C detect = cd mhz = 800 cardmhz = 480 group = 1 emmcache = 1,3,32 saveemm-unknown = 1 saveemm-u = 1 saveemm-s = 1 saveemm-g = 1 lb_weight = 500 auprovid = 000B02
Code:[account] user = alien_client pwd = ... description = Amiko Alien au = smargo01 group = 1 cccmaxhops = 3 cccignorereshare = 0
OK, am rezolvat sa-mi trimita EMM-uri din Alien in oscam-ul din Linux (inainte nu activasem userul dvb_api pe Alien). Dar desi vad emm-uri venind, nu-mi actualizeaza entitlements.
Cum se citeste emm_log, ca sa-mi dau seama ce EMM-uri vin, daca sunt pt. Focus sau altceva? In log tot am linii asa:
2013/09/01 10:01:25 002B8E2F00000000 82708B000000002B8E2F7082651026[...]
La readers am:
EMM written UK / G / S / UQ: 0 / 0 / 303 / 0
EMM skipped UK / G / S / UQ: 0 / 0 / 105 / 0
Celelalte, EMM error si Emm blocked sunt toate 0.
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
Din seria "Am fost un dobitoc": Imi merge update cat se poate de OK acum. Greseala pe care o faceam era ca nu am dat "refresh" la entitlements, de aia nu vedeam ca erau deja actualizate.
Deci, secretul a fost folosirea dvb_api user in Alien (oscam), ca sa trimita EMM-urile la oscam-ul de pe masina Linux. Simplu!![]()