Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: Digi 24 a ?nceput emisia

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

din cate am auzit la ''alte televiziuni'' erau doua grupuri mici de demonstranti unu organizat de noua dreapta si unu spontan care erau contra celor de la putere
    digi24 a ales sa ignore demonstranti anti putere subliniind doar protestu noua dreapta. de aici tragi concluzia .
    oricum ''alte televiziuni'' au spus ca erau 2 proteste...

http://www.antena3.ro/politica/prote...ia-157829.html

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Doar la digi este acest canal ? A mai fost preluat de alt operator ?

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

E si la RCS.

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

RCS & RDS lansează o nouă staţie regională – Digi 24 Constanţa

Digi 24, televiziunea de portofoliu al companiei de cablu RCS & RDS va lansa luni postul regional din Constanţa.
    Emisia va incepe pe 17 septembrie la ora 19.00. Astfel, grupul inaugurează a patra staţie locală, după cele din Iaşi, Timişoara şi Oradea.
    Televiziunea este amplasată intr-un sediu nou din centrul orașului și beneficiază de o investiție majoră in aparatură și componentă umană, potrivit reprezentanţilor staţiei.
    -----------------------
    De marți, 18 septembrie, Digi 24 Constanta aduce, de luni pană vineri, de la 06.30, 07.30 si 08.30, primele știri. La ora 13.00 este difuzat Jurnalul de pranz iar 16.30 constantenii pot urmari un nou jurnal de stiri.
    Principala ediție de știri a zilei este programată la ora 18.30. La ora 21.00, Digi24 Constanța aduce un nou jurnal de știri, iar la ora 22.00 intră o reluare a jurnalului de seară.
    sursa

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Parca era un topic unde "laudam" digi,dar acum nu il gasesc,asa ca scriu aici pentru ca are legatura.
    Digi24 se vedea surprinzator de bine pe sat,iti lua ochii.In seara asta am pierdut meciul Stelei si am prins pe Digi24 la stirile din sport ce s-a intamplat,insa m-am ingrozit.La un bitrate de 1500-2200 kbits/s erau patratele de puteai sa joci sah.Bataie de joc,inteleg ca e program de stiri,dar asa ceva nu au decat (si "decat-ul" e folosit corect) arabii si natiile din Orient.Jenant pentru digi,ca de obicei.
    De HD nici nu mai zic (ca tot e in denumirea postului) ,ca pana si cei de la Freesat se pot lauda cu asa ceva.
    Bitrate la A3 pe Focus e de exemplu la 3700-3800kbits.Rusinos si jenant sa mai ai card digi.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

DIGI24 HD-ul pe cablu are un bitrate mediu de 9900 video si 253 audio (kbits/s), H264 respectiv mpeg !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai asa cum ziceai si tu digi 24HD e doar un nume ... Pacat,e unul dintre canalele preferate!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

salut am luat un aparat cristor atlas si doresc si eu un soft pentru digi tv daca ma poti ajuta

Page 3 of 3 FirstFirst 123