Stai ca in ultimii 3 ani nu a aparut nimic,nu erau alegeri.Sau anul asta e doar coincidenta?
Nu stiu de ce am impresia ca am ajuns sa cotizez direct la asa ceva fara sa vreau,pe langa TVR si TVRM.Eee,lasa ca la banii mei ... oricum traiesc bine.![]()
Stai ca in ultimii 3 ani nu a aparut nimic,nu erau alegeri.Sau anul asta e doar coincidenta?
Nu stiu de ce am impresia ca am ajuns sa cotizez direct la asa ceva fara sa vreau,pe langa TVR si TVRM.Eee,lasa ca la banii mei ... oricum traiesc bine.![]()
:
Romania TV , Giga TV , 10TV , etc .... mie la TV mi-au dat si telecomanda si atunci cand nu imi place un program trec peste el la vizionare .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Pai era vorba ca va fi un altfel de televiziune de stiri,ca nu vor fi partinitori,blablabla?Gata,dupa o zi de emisie s-au cotit?
Digi24: "20 de membri Noua Dreapta au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania"
Altii: "Manifestantii au strigat lozinci impotriva presedintelui si a guvernului","Ungureanu huiduit la Iasi"
:
Pai si nu este normal sa fie si un post care sa laude puterea daca cele mai importante televiziuni de stiri critica puterea ... este prematur sa-i catalogam ca si apaudaci ai puterii . Daca criticau puterea erau Ok daca nu critica puterea sunt rai .... daca vor avea emisiuni interesante pe placut publicului vor avea succes daca nu vor fi un alt post tv si nimic mai mult .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Pai nu eu am zis ca sunt neutrii si nici ca sa asteptam sa vedem,ca stiam dinainte.Acum doar aratam ca am avut dreptate.
In rest ar fi bine sa isi faca televiziuni de aplaudat pe banii lor,asa cum e GicaTv sau laBe1.Altfel daca de TVR nu mai e nimic de spus,totusi din banii unor firme private stranse cu usa ... nu e frumos,le cotizez la TVR si e suficient.
Mie imi pare ca pesedistii au fost copii mici.
Daca nu plateam abonament la Digi ma durea in palarie de ei.
:
Uite spre exemplu polonezii n-au abonamente diferite ca pret fata de noi. Nu vorbesc despre hd, noi la capitolul asta inca stam prost, dar uita-te pe sd sa vezi ce diferente de calitate.
O alta tamapenie care mi se pare la noi este ca dava vor aparea inca 10 provideri pe 1 w, toti vor urca prot tv, antena, etc...... In loc sa urce toti un singur post si sa-l codeze in functie de sistemul de cripatare al fiecaruia. Nu le-ar mai inghesui atat.
La noi se merge in general pe varianta mult, ieftin si prost.
din cate am auzit la ''alte televiziuni'' erau doua grupuri mici de demonstranti unu organizat de noua dreapta si unu spontan care erau contra celor de la putere
digi24 a ales sa ignore demonstranti anti putere subliniind doar protestu noua dreapta. de aici tragi concluzia .
oricum ''alte televiziuni'' au spus ca erau 2 proteste...
http://www.antena3.ro/politica/prote...ia-157829.html
Doar la digi este acest canal ? A mai fost preluat de alt operator ?