Mai lasa stirile de la ora 5 si uita-te la ce fac bun cei de la Pro TV. De ex. "Romania te iubesc!"
Pana una alta, Pro TV e cel mai urmarit post TV din tara.
Daca vin de la Protv inseamna ca o sa vedem acelasi stiri cu morti, explicate in detaliu...
Oare cind o sa vad si eu stiri cu lucruri bune, ca se intimpla si astea...
Mai lasa stirile de la ora 5 si uita-te la ce fac bun cei de la Pro TV. De ex. "Romania te iubesc!"
Pana una alta, Pro TV e cel mai urmarit post TV din tara.
Calitatea imaginii este buna,se vede ca s-a investit.
M-am uitat de 3 ori la stirile lor si nu vad prea mare diferenta fata de TVR Info sau defunctul N24.Aceleasi stiri de aseara sunt si acum,nimic negativ la adresa puterii,deci un TVR Info pe banii RCS.![]()
:
Mie unul imi place ... stiri si doar atat , cred ca asta si vor sa fie , un post de stiri si nu de dezbateri . S-au investit multi bani si cred ca isi vor gasi si ei locul pe piata ... cat despre pozitionarea politica peste tot in lume trusturile de presa au o anumita culoare politica .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
E bine cand se recunoaste "pozitionarea politica" ,care pare sa fie o problema daca esti cu opozitia.
Oricum au inceput 3 ore la rand cu aceeasi stire (atat am rezistat,mai mult nu pot nici eu) despre prim-ministru care e la Iasi si le da moldovenilor niste hartoage traduse in romana ca sa adere si ei la UE,aceeasi de aseara.Mai tin si pe unul in frig acolo ca sa citeasca la fiecare ora acelasi text anost.Nimic despre huiduielile de ieri ale oamenilor,poate nu e stire.Plus altele,dar nu conteaza,le urez "succesuri",dar fara banii pompati din RCS au sanse cat N24 de a mai exista dupa alegeri,inca nu stiu daca au rost in lista favorite sau nu.Doar stirile din Sport au ceva cu adevarat,imagini.![]()
:
eu cred ca e copia fidela a postului 10 tv care dupa alegeri a disparut, dupa ce a batut toba ca pdl salveaza Romania
ironia e acum HD, adica sa ne minta ca in Romania solutia salvatoare este pdl & Co , ca noi suntem oligofreni si nu vedem defapt unde este buba
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Si ai vazut unde este buba ? apropo ... a aparut vreun post tv in ultimii 3 ani la care sa nu spui aceleasi cuvinte ?
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Stai ca in ultimii 3 ani nu a aparut nimic,nu erau alegeri.Sau anul asta e doar coincidenta?
Nu stiu de ce am impresia ca am ajuns sa cotizez direct la asa ceva fara sa vreau,pe langa TVR si TVRM.Eee,lasa ca la banii mei ... oricum traiesc bine.![]()
:
Romania TV , Giga TV , 10TV , etc .... mie la TV mi-au dat si telecomanda si atunci cand nu imi place un program trec peste el la vizionare .
Pai era vorba ca va fi un altfel de televiziune de stiri,ca nu vor fi partinitori,blablabla?Gata,dupa o zi de emisie s-au cotit?
Digi24: "20 de membri Noua Dreapta au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania"
Altii: "Manifestantii au strigat lozinci impotriva presedintelui si a guvernului","Ungureanu huiduit la Iasi"
:
Pai si nu este normal sa fie si un post care sa laude puterea daca cele mai importante televiziuni de stiri critica puterea ... este prematur sa-i catalogam ca si apaudaci ai puterii . Daca criticau puterea erau Ok daca nu critica puterea sunt rai .... daca vor avea emisiuni interesante pe placut publicului vor avea succes daca nu vor fi un alt post tv si nimic mai mult .
Pai nu eu am zis ca sunt neutrii si nici ca sa asteptam sa vedem,ca stiam dinainte.Acum doar aratam ca am avut dreptate.
In rest ar fi bine sa isi faca televiziuni de aplaudat pe banii lor,asa cum e GicaTv sau laBe1.Altfel daca de TVR nu mai e nimic de spus,totusi din banii unor firme private stranse cu usa ... nu e frumos,le cotizez la TVR si e suficient.
Mie imi pare ca pesedistii au fost copii mici.
Daca nu plateam abonament la Digi ma durea in palarie de ei.
:
nu imi aduc aminte sa fi spus asa ceva in ultimi ani
doar in ultimile luni
dar poate la tine timpul e altfel
ca nu stim "cum trece timpul in Siberia" cum se spunea intr-un banc
dar este o realitate cruda, faptul ca sunt foarte multe posturi tv care il ridica in slavi pe base si ai lui , dar noi o ducem din ce in ce mai rau
probabil daca tu spui ca o duci bine eu ma "spun" ca pe Euronews NO COMMENT![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
O duc si eu la fel de greu ca majoritatea romanilor doar ca nu ma plang de acest lucru ... incerc sa-mi fac treaba cat mai bine la locul de munca si sa sper ca maine va fi mai bine decat azi . Sa stii ca timpul trece la fel de repede la Ploiesti ca la Sibiu ... poate voua ardelenilor va pare ca trece timpul mai repede prin alte parti dar nu este asa . Nu stiu cate posturi tv il ridica in slavi pe basescu pentru ca principalele trei posturi tv de stiri ( a3 , realitateatv , romaniatv ) critica acerb puterea seara de seara si este normal pentru ca asta este menirea presei sa semnaleze derapajele celor de la putere . Mie personal imi place Digi24 ... ma saturasem de aceleasi mutre acre de analisti politici care despica firul in patru seara de seara fara sa aduca solutii viabile .
Last edited by stargate; 04-03-12 at 13:30. Reason: corectura
Uite spre exemplu polonezii n-au abonamente diferite ca pret fata de noi. Nu vorbesc despre hd, noi la capitolul asta inca stam prost, dar uita-te pe sd sa vezi ce diferente de calitate.
O alta tamapenie care mi se pare la noi este ca dava vor aparea inca 10 provideri pe 1 w, toti vor urca prot tv, antena, etc...... In loc sa urce toti un singur post si sa-l codeze in functie de sistemul de cripatare al fiecaruia. Nu le-ar mai inghesui atat.
La noi se merge in general pe varianta mult, ieftin si prost.