Ce imagine ai pe receptor?
Ai mai incercat si alte imagini?
Dislikes: 0
Am un Dm800 clona, am mai avut si altele dar nu am intalnit problema. In cursul zilei cam de 3-4 ori imi apare un mesaj ca si cum ar fi fost programat pentru trecerea in stand by. Am cautat prin toate setarile nu am gasit nimik. Daca cineva a mai intalnit problema sau ce as putea face sa rezolv problema.
Ce imagine ai pe receptor?
Ai mai incercat si alte imagini?
ai schimbat parola, poate e cineva care face glime![]()
Esti sigur ca telecomanda e ok?
Azi am schimbat parola, dar a mers mai mult pe inregistrari de pe hard, nu am avut acel mesaj deloc azi.
---------- Post added at 01:53 ---------- Previous post was at 01:51 ----------
Nu stiu de ce ar face problema asta din telecomanda(am telecomanda versiunea black cu REC separat in dreapta jos) mie imi apare un mesaj in chenar albastru si incepe o numaratoare inversa de la 19 in jos si acolo imi spune ca dream ul va trece in standby, il anulez si mai apare in alt moment, banuiesc ca cineva imi face glume.
Last edited by pitone; 08-01-12 at 02:57.
Mai stie cineva unde sa umblu la vreo setare ceva, cineva mi-a zis ca este posibil sa fie setat vreun script, am 4 mesaje zilnice cred ca la aceleasi ore si imi cere trecerea in stand by.
Singura solutie este sa repun imaginea si asa rezolv mai repede.
verifica in /usr/script ce scripturi ai, uitate in scriptuile existente sa vezi daca e ceva legat de ora la care isi da restart...
daca nici asa nu merge schimba imaginea, pune parola , alta decat cea pe care o ai acum (fa-o mai complicata) si sipune tot de la capat.
bafta mare
PS: pt siguranta schimba parola la rooter, inchide porturile externe, si fii mai precaut cu cine lasi sa intre prin team view prin calculator.
Da am tot asteptat si raspunsurile eu fost exact zero, am cautat si in script dar nu am gasit nimik ciudat in concluzie am pus imaginea din nou si urmeaza sa vad daca mai apar probleme. Va multumesc tuturor pentru timpul acordat in ideea de a gasi un raspuns.
Pune o alta imagine nu tot aia.
Da am pus alta imagine si sincer tot ca cea care am avut-o, a mers brici pana astazi cand mesajele au reaparut. Ce am observat eu este ca:
Si acum si data trecuta nu am avut aceste mesaje pana nu am programat dreamul noaptea sa se puna in standby in 30 de minute. Acum o zi am pus din nou dreamul noaptea sa intre in standby peste 30 de min fapt pentru care in urmatoarea zi mesajele au reaparut.
Inainte de a pune alta varianta de imagine sa vad daca mai apare aceasta problema azi am formatat si HDD ul cu gandul ca pe el ar fi putut fi ceva log uri. Il mai las in teste 2 zile sa vad daca. Ce imagini sa pun ce imi recomandati?? aici sau in privat astept un raspuns.
Last edited by delta2k2; 24-01-12 at 10:42. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Reason: Regula 12 : Quote inutil
Fratilor, mebrilor sau ce ati fi.
Voi ma ajutati sa rezolv problema sau sa ma simt ca in armata pe situl asta, sincer lasati regulile alea. La ce bun sa mai intreb aici ceva daca preocuparea voastre e sa cititi toata ziua regulile. In loc sa mi fi dat un raspuns mai bine ai aplicat o regula. Bravo cu voi chiar reusesc sa rezolv probleme legate de receptoare.
PS situl asta e facut doar sa citim regulile alea in fiecare zi???
Last edited by pitone; 24-01-12 at 19:10.
Nu trebuie sa le citesti in fiecare zi, o singura data e suficient.
Asa "neplacute" cum sunt pentru unii, regulile respective isi au rolul lor.
Regulamentul e ca sa se respecte ca daca nu ar fi ar fi un ravagiu pe aicea.
Eu nu detin astfel de receptor, dar din ce am citit ce ai scris pare sa fie un bug de soft al receptorului.
spune si tu ce imagine ai folosit, ca sa isi faca lumea o idee
de ce vrei sa dai reciveru in stend by, eu inchid televizoru si las sa mearga nonstop reciveru deci programeaza tv sa se inchida.....