Salutare!!!
Am bagat imaginea pe receptorul meu de 14w.
Folosesc ca emu OScam.
Se misca fbine pe partea de receptor cu toate ca l-am gasit ieri de dimineata functional pe un program codat dar telecomanda refuza sa mearga.Un restart si merge in continuare. Un zapping bun al canalelor si o calitate fbuna a imaginii.
Pe pertea de BP surprinzator cit de bine merge chiar si la testele pe youtube nu am avut crash , drept ca daor citeva teste am facut.
In schimb pe partea de media player nu pot , in continuare, sa pun subtitrarea inclusa in MKV.La apasarea butonului TXT instant ecaran verde si reboot.
Nu am gasit sa fac download din BP unei noi liste de canale si nu stiu unde au ascuns setarile ca sa pot actualiza lista cu dreamboxedit-poate ma ajuta cineva-.Am fost nevoit sa scanez canalele.
Se vede o imbunatatire majora (zic eu) a unei imagini bazate pe stm24 si ce ma bucura cel mai mult este ca se lucreaza in continuare pentru acest receptor.

f11
PS am folosit doar oscamul din BP iar in week-end am sa incerc versiuni noi de oscam poate gasesc una mai stabila decit versiunea 4xxx.