N-are nici o legatura cu log-urile, sint plecat cu luniile, crezi ca am timp sa urmaresc log-uri ?
Cred ca e mai simplu sa depistezi asemenea probleme cu linia neimperecheata.
Refresh -> Tunisia -> Pa !
Deci vă puteţi inţelege ca oamenii. Bună treabă ...
N-are nici o legatura cu log-urile, sint plecat cu luniile, crezi ca am timp sa urmaresc log-uri ?
Cred ca e mai simplu sa depistezi asemenea probleme cu linia neimperecheata.
Refresh -> Tunisia -> Pa !
Eu cred ca trebuie sa vorbesti cu omul. Cu o simpla schimbare de user si parola la linie ai rezolvat problema. Culoarea portocalie nu inseamna doar ca a fost furata linia.
Culoarea este violeta. Clientul are ip de Tunisia, serverul are IP-ul pe care trebuie sa-l aiba.
Problema e ca din asemenea receptoare apar liniile pe diverse site-uri.
Schimbarea username si parolei din linie nu rezolva problema, atata vreme cat au receptoarele deschise pentru toti amatori de putina distractie. Maine o sa aiba noul user si parola furate din nou.
daca are ip de tunisia e clar ca e o problema si trebuie schimbat totul si eventual sa il inveti cum sa securizeze
eu aveam pe cineva violet dar omul mai avea un receptor in casa si mi-a spus ca a dat linie acolo
oricum pana la urma l-am scos
trebuie sa fim putin mai prevazatori , dar cred ca lista aia de 16 mii de utilizatori de share e o scurgere intentionata de la cccam
ca prea sunt multi
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
la mine aparea cu violet si raspunsul omului a fost ca are doua aparate in casa , desi eu am facut schimb doar pe o linie cu el si probabil el a pus linia in amandoua aparate, iar pt singuranta am sters dupa un timp linia lui
Trebuie facut un test simplu daca cineva are doua aparate si schimb de linii cu un prieten cum ii apare
"SGU Stargate Universe"
Apare violet in cazul in care ip server difera de ip client. Horatyu, cu cine ai facut schimb, chiar daca avea 2 aparate in casa, ambele erau pe acelasi ip. Deci a dat linia ta mai departe.
'' chiar daca avea 2 aparate in casa, ambele erau pe acelasi ip ...... ''
salut , exista si posibilitatea existentei a doua ISP uri , in aceeasi locuinta , fiecare aparat pe cate un provider de net ....
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Nu e imposibil ce spui, doar improbabil![]()
"SGU Stargate Universe"
Si ce ai rezolvat ember ?
Citeste logul si ai sa vezi ca tot vrea sa se cupleze tunesianul
Deci ai dat o palma la un cä..t
In plus mai unul care vrea sa se cupleza la serverul tau
Deci da o solutie la securizarea liniei C
Cum vrei sa iti mai explic in ungureste
Ce faci asta e solutia ta ? stergi si schimbi hostul de fiecare data ? in loc sa gasesti solutia , la ce mai faci schimb atunci
Asta e la tine tu dai solutii de cacao deci nu te mai da asa rotund cu porcul si alte alea
Baga un flux un radio etc acolo esti bun , nai observat ca nu mam bagat peste tine
Da am eu un fix al meu , cu logul ala nu te minte , vad ca te tot fofilezi la raspunsul asta
Sti sal citesti , si unde este ? , citestel odata sa vezi ce zice nu cä-i alba , lila , violet si negru da raspunsuri corecte
Nu rezolvi nimic citind log-urile, doar scapand de asemenea parteneri.
Cu locul si cititul logurilor o dai in banal. Cred ca si cel mai incepator da de log-uri, sau i-l obsearva unde este daca ia un fisier cfg. neatins.
Last edited by daradici; 16-03-12 at 22:27.