Da este foarte utila , securizarea liniilor C:

Quote Originally Posted by daradici View Post
Pana nu demult, am fost convins, ca cea mai buna metoda de securizarea a liniilor C, este imperecherea liniei F cu host-ul sau IP-ul (daca are IP fix), celui care primeste linia C, dar se pare ca nu e chiar asa !

Intr-adevar cu aceasta metoda se poate securiza in asa fel incat, sa n-o poata folosi, doar cel care are hostul sau IP-ul cu care s-a imperecheat linia F din care s-a facut linia C.

Cred ca este mai bine, ca liniile sa nu fie imperecheate cu hosturile !

Bafta la teste !
Ori e Alba ori e Neagra nici tu nu mai sti
Parerea asta tine-o pentru tine , e mai bine asa

Quote Originally Posted by daradici View Post
Pai asta am si explicat.
Cu o linie care este securizata (imperecheata cu host-ul) nu se poate conecta.
Deci nu-l vezi legat cu alt IP si nici n-ai idee ca ai linia in mana altora, care intre timp incearca sa-ti sparga serverul !

Daca desperechezi liniile, se va putea conecta cu o linie furata, dar si tu ai sa observi acest lucru, astfel eliminand din lista serverele nesigure.
Eh nu vezi tu , altii vad mai bine
Cccamul isi face datoria foarte bine , trebuie doar sal intelegi
EX.
Code:
15:11:41.312 CCcam: login at xxx.dyndns.tv:12000 failed, server message: client 93.82.xx.xx. already connected
15:11:41.312 CCcam: illegal user xxx from 96.40.xx.xx.
15:11:41.312 CCcam: kick 96.40.xx.xx., signature failed
Totul e sa sti sal interpretezi , ii citesti ip - ul , vezi cu ce ip vrea sa se lege la tine , si prin cine
Exemple sänt destule
Culoarea aia violet , eu chiar ca nu am vazut de mult asa ceva , este un bug , altfel ar trebui sa-mi arate si mie
Eu recomand pentru toti , incepatori si avansati sa nu desperecheati liniile F: de dyndns
Iar daca vedeti ceva neinregula mai bine contactati partenerul de share , vorbiti civilizat si reparati problema
Sau intrebati aici in forum , unde sänt useri cu experienta si va poate explica
Cine va sparge serverele nu se complica cu linii C , asta o fac cocalarii sau elevii
Liniile N si CWS sänt la moda , isi face un user si ii dai fara sa stii

Daca ve-ti ajunge sa taiat parteneri numai pentru ca va apare violet , o sa ajungeti sa ramänti singuri
Am probat un rec intro seara si am bagat un Cfg. din alt rec de al meu unde bineinteles erau si liniile
Gänditiva ca eram si eu la fel cu dublu login päna mia zis cineva nici nu miam dat seama
Daca toti parteneri mei gändeau la fel ca serverul meu era spart .......eram vilolet si la propriu si la figurat
Exemple sänt destule