0

Dislikes:
0
-
Ninge ... iar
Avand in vedere că ninge iar şi m-am săturat de zăpadă, mi-am adus aminte de o povestioară care circula pe net acum caţiva ani.
12. Aug.
-Ne-am cumpărat o casă nouă in Canada. Sunt foarte emoţionat.Aici e atat de frumos. Munţii sunt de o splendoare nedescrisă. Abia aştept să ii văd acoperiţi de zăpadă.
14. Oct.
-Canada. E cea mai frumoasă ţară de pe Pămant. Frunzele au primit toate acele minunate nuanţe de culoare galbenă si portocalie. M-am plimbat cu maşina prin natură si am văzut caţiva cerbi. Sunt atat de graţiosi. Cerbii sunt cele mai frumoase animale.Cred că am ajuns in paradis. Iubesc Canada.
11. Nov.
-Ziua sărbătorii naţionale. In curand incepe vanătoarea cerbilor. Nu imi vine să cred că cineva poate să ucidă un animal atat de frumos.Sper că va ninge in curand. E atat de frumos aici.
2. Dec.
-Azi noapte a nins pentru prima oară. M-am sculat si am văzut că este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am ieşit afară, am curăţat in faţa casei şi apoi ne-am bătut cu bulgări de zăpadă (eu am caştigat). Cand a trecut maşina de curăţat zăpada am curăţat din nou in faţa curţii. Tară deosebită. Iubesc Canada.
12. Dec.
-Azi noapte a nins iarăşi. Maşina a curăţat zăpada din nou. Ne-a blocat intrarea in curte. Aici e splendid.
19. Dec.
-Azi noapte a nins iarăşi. N-am putut să scot maşina să merg la lucru. Aici e intr-adevăr foarte frumos numai că sunt obosit de curăţat zăpada (lopătărie). Din nou maşina aia blestemată.
22.Dec.
-Căcatul ăsta alb nu s-a oprit toată noaptea. Am bătături la maini de la lopată şi mă doare spatele. Această maimuţă cu maşina parcă se ascunde după colţ şi aşteaptă să termin de curăţat in faţa curţii. La naiba.
25. Dec.
-Crăciun Fericit pe naiba. A nins din nou cu zăpada asta nenorocită. Dacă il prind pe homosexualul ăla cu maşina il omor. Fu.. le ...... că nu aruncă mai multa sare (pt. topit zăpada) pe şosele.
27. Dec.
-Azi noapte iarăşi zăpadă. Nu ies de trei zile din casă doar că dau cu lopata intr-una dupa ce trece maşina. Nu pot pleca nicăieri, auto este blocat sub un deal de zăpada şi mai e şi foarte frig pe deasupra. Au spus că la noapte va mai cădea incă 30 cm de căcatul ăsta de zăpadă.
28. Dec.
-Prognoza a fost proastă. S-au mai depus 50 cm, nu 30 cm. Dacă se continuă, aşa nu se va topi pană la vară. Maşina de curăţat a rămas blocată şi maimuţoiul a venit la mine să imi ceară lopata. I-am spus că am rupt deja 6 curăţand rahatul ce mi l-a aruncat in faţa curţii. Era cat pe ce să ii dau in cap cu lopata.
4. Jan.
-Am iesit din casă in sfarşit. M-am dus pană la alimentară să cumpăr de mancare şi la intoarcere am lovit un cerb. Auto avariat in valoare de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorate. Sunt peste tot. De ce oare nu i-au omorat vanătorii toamna trecută ?
3. Mai
-Am dus maşina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocită care se aruncă peste tot, tot timpul iernii ca să topească zăpada şi tot degeaba.
10. Mai
-Mă mut in Florida. Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trăi in Canada asta!!!!