Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ajutor - Receptie HD posturi nemtesti

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ajutor - Receptie HD posturi nemtesti

Incepand cu Aprilie 2012 posturile nemtesti: RTL, Pro7, Vox, Sat1 .... vor merge doar in HD. Momentan am un receiver SD si un HDTV. Va rog sa ma ajutati sa-mi aleg un receiver HD pe care vor merge posturile nemtesti.

1. Posturile nemtesti merg in sistemul Astra HD+. De unde stiu daca un receiver este compatibil cu acest sistem? Ce marci imi recomandati (sub 500 lei)
    2. TV-ul meu are slot CI(sau CI+ nu stiu). Deci receiverul nu trebuie sa aiba un slot CI? Ce face acest slot?
    3. Astra HD+ este gratis doar in primul an, dupa care va trebui sa platesc 50 EUR in fiecare an. Unde gasesc astfel de cartele in Romania? Se poate decoda receiverul ca sa nu trebuie sa platesc?

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

1. toate receptoarele satelit care sant compatibile au semnul HD+ inscriptionat pe panoul frontal .
    --eu folosesc Golden Media 9080 +card HD+ care ruleaza foarte bine fara sa necesite setari speciale ai bagat card in receptor si merge trasnet
    2.sant lcd care sant compatibile cu card HD+. scrie codul lcd tau ca sa putem verifica
    3. nu este gratis in primul an deoarece ai cumparat acel card ai platit o suma de bani,desigur ca daca doresti sa-ti reinoiesti abonamentul trebuie sa platesti suma de 50 euro
    --card de HD+ se pot achizitiona de la satmultimedia.ro la Pret: 458 lei
    --iti recomand sa-ti cumperi din germania un pachet format din Vantage VT-800S HD+ FULL HD USB PVR ready +card HD+ la 129,00 € de la hm-sat.de
    succes

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

daca ati tv cu tuner de satelit, iti recomand sa cumperi doar cardul si CI pt HD+ si folosesti direct in tv, daca te intereseaza doar aceste posturi..
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by bonou2 View Post
    1. toate receptoarele satelit care sant compatibile au semnul HD+ inscriptionat pe panoul frontal .
    --eu folosesc Golden Media 9080 +card HD+ care ruleaza foarte bine fara sa necesite setari speciale ai bagat card in receptor si merge trasnet
    2.sant lcd care sant compatibile cu card HD+. scrie codul lcd tau ca sa putem verifica
    3. nu este gratis in primul an deoarece ai cumparat acel card ai platit o suma de bani,desigur ca daca doresti sa-ti reinoiesti abonamentul trebuie sa platesti suma de 50 euro
    --card de HD+ se pot achizitiona de la satmultimedia.ro la Pret: 458 lei
    --iti recomand sa-ti cumperi din germania un pachet format din Vantage VT-800S HD+ FULL HD USB PVR ready +card HD+ la 129,00 € de la hm-sat.de
    succes
    Codul este: LE37B653T5PXZG
    Marca: Samsung.

Daca am vazut bine aici LCDul are CI+ si DVB-t. Asta inseamna ca imi trebuie doar un card HD+ si un modul CI+ ????? Un receiver nu mai trebuie sa cumpar?

Multumesc in avans.
    Last edited by szury; 16-02-12 at 20:40.

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Trebuie sa cumperi si receiver, daca tv-ul avea tuner si de satelit ( DVB-S2 ) atunci nu mai trebuia receiver.

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

din pacate lcd tau nu are turner satelit integrat doar digital terestru si cablu asta este
    ramane sa-ti achizitionezi un echipament din germania este mai ieftin
    daca vrei sa-l cumperi din tara este cam scumpa distractia card+receptor 458+600=1000 lei
    succes