Pachetul respectiv a dat faliment si a fost retras din toate platformele iar Movies24 nu mai emite pentru Romania .
Salut ! Am observat recent ca programele CineStar, ActionStar si ComedyStar s-au suspendat si nu se mai difuzeaza, Movies24 ne-a fost luat de ceva timp, ce primim in schimb ? M-am abonat la Dolce Extra tocmai pentru programele de filme, acum ca au disparut din grila, de ce mai platesc atatia bani pentru pachetul extra ? Niste programe FTA suplimentare fata de pachetul de baza ?
Daca cineva stie ce planuri are romtelecom cu privire la programele de filme, sa-mi spuna si mie !
Pachetul respectiv a dat faliment si a fost retras din toate platformele iar Movies24 nu mai emite pentru Romania .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu mai emit din 17 ianuarie ora 00:00. Vad ca te uitai zilnic la acele canale; abia acum ai observat.![]()
Zapa, nu e cazul sa fii ironic cu chestii de genu celei de mai sus. Am spus ca am observat, nu am precizat de cat timp. Ideea e, ce primim in schimbul lor. Mi-am dat seama ca s-au anulat pentru ca se auzea de ceva timp, parca din 15 noembrie 2011. Vreau altceva la schimb, si asa platesc o caruta de bani, ca ma uit sau nu la ele, e partea a 2-a, important e sa am din ce alege !
Treceti ontopic ca va luati la cearta gratuit si nu da bine la popor![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Dan2000 sunt zvonuri oficiale si neoficiale. In cazul de fata ai putea sa suni si tu. Imi reprosezi mie daca s-au mutat relatiile cu clientii aici, dar acelas lucru vrei sa aflii de la mine.) Ce buni sunt unii sa atraga atentia altora, dar ei nu se vad...
deci daca te uitai la locatia mea ai fi vazut ca nu am cum sa sun la dolce, nu stiu despre ce zvonuri e vorba dar tu tot ai ceva de rezolvat cu dolce. suna la ei si vezi ce rezolvi...noi nu putem face nimic.
apropo de "dar ei nu se vad" dezvolta te rog !
Cand sau retras de la Digi abonamentul a scazut cu 6 lei cat era pachetul pentru Cinestaruri !
Le-am trimis sesizare Online de pe my Account. Astept raspuns.
iti raspund eu cu raspunsul dela ei.
"ceva de genul....."momentan nu va pot raspunde,deoarece nu s-a luat inca o hotarare...se negociaza cu un anume producator de programe tv( la intrebarea mea"cu cine?" nu a dorit sa-mi spuna)
inlocuirea lor ar putea fi mai buna decat ceea ce a fost pana acum"-cam asta mi s-a raspuns din partea lor la CallCenter.
oare sa inteleg ca vor fi mai bune,decat erau?sau sa inteleg ca ce aveam erau mai proaste decat as fi putut sa am?
totodata am intrebat dece s-a intrerupt emisia,nu mi-au spus ca ar fi dat faliment ci doar ca programele respective numai emit pe teritoriul Romaniei...motivul?-nu se stie,asa au hotarat ei.
Respect!
Ar putea sa ne dea Cinemaxurile + Filmbox extra si HBO_urile sa si le bage`n .... intr-un pachet separat.
A trecut o saptamana si tot n-am primit raspunsul, cred ca au inceput sa ignore complet plangerile clientilor...
Am sunat azi la ei, intrebarea trimisa online a ramas fara raspuns, asa ca am sunat la relatii cu clienti. Ce credeti ca mi-au spus ?
OP:"Ne pare rau, pachetul STAR a fost dezactivat dar or sa fie inlocuite cu alte programe de acelas gen !"
EU:"Si cand vor fi inlocuite, am observat si eu ca nu mai sunt, deaia si am sunat !"
OP:"Ne pare rau, nu detinem aceste informatii dar va garantam ca o sa fie inlocuite! "