pentru cei care au eroare la instalare de tipul AUTENTIFICARE ESUATA versiunea urmatoare fixeaza acest bug
easysurf.ro_We-Travel0.9.08Full.zip - 5.8 Mb
aici voce limba romana http://www.easysurf.ro/lv4nvkutoulw/...__wav.zip.html
pentru cei care au acest telefon care pana in prezent face toti banii
adica rapotul pret calitate este unul foarte foarte bun ...
Pentru cine vrea sa foloseasca o navigatie separata de Wisepilot care vine cu softul telefonului si e free 30 de zile si apoi e pe bani pun un link de unde pot lua arhiva programului "we-travel"
http://www.easysurf.ro/oaamk19y1a2y/...f1d7f.zip.html
pasi de urmat sunt cei de mai jos...am dat si eu copy paste
Originally Posted by lev30ro
Last edited by horatyu; 31-12-09 at 04:20.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
pentru cei care au eroare la instalare de tipul AUTENTIFICARE ESUATA versiunea urmatoare fixeaza acest bug
easysurf.ro_We-Travel0.9.08Full.zip - 5.8 Mb
aici voce limba romana http://www.easysurf.ro/lv4nvkutoulw/...__wav.zip.html
"SGU Stargate Universe"
Si pentru cei stresati de faptul ca telefonul iese pe net prin Orange si nu pot edita/sterge setarile bagate pe gat de catre "portocalii" ar fi aici http://www.avforums.com/forums/10433053-post104.html explicatii despre cum se face.
Softul se poate lua de aici http://www.megaupload.com/?d=2WLLVPH8 .
Aveti grija ca se pierde tot ce e pe telefon si probabil si garantia asa ca salvati tot ce e in memoria telefonului si pregatitiva de instalat inapoi cam tot ce aveati.
Dupa rescriere pentru a iesi prin wi-fi pe net trebuie setat:
Test mode: 3845#*505#1 - Settings - Connectivity - Internet profiles and here you have to add Wi-Fi Profile.
2 - Settings - Connectivity - Acess points and here you have to add Wi-Fi Profile.
3 - Settings - Connectivity - Java settings - Profiles and here you have to add Wi-Fi Profile.
[In Service name put "Wi-Fi" and in Internet profile choose any one of the options, Save and Activate]
4 - Settings - Connectivity - Streaming settings and here you have to add Wi-Fi Profile.
[In title put "Wi-Fi" , in UDP port number put "1024-65535", in Internet profile choose Wi-Fi, Save and Activate]
5 - Utilities - Browser - Settings - Profiles and here you have to add Wi-Fi Profile.
[In Service name put "Wi-Fi", in Homepage put "http://www.google.com" and in Internet profile choose any one of the options, Save and Activate]
...and now to surf web for free first turn on wi-fi, select a wi-fi network and next go to "Utilities - Browser - Home" and is already working.
Unlock menu:
- 2945#*505# cu softul GT505-V10c de la Orange
- 2945#*500# cu softul GT505-V10b postat mai sus
dar aveti grija,meniul este pentru deblocarea telefonului de pe retea,daca tastati aiurea va blocati permanent telefonul.Codurile sunt in functie de IMEI,nu stiu de unde se poate face rost de ele.Din ce stiu se cere bani pentru asa ceva.
:
Setari Orange:
Internet profiles:
1.Orange MMS
Service Name - Orange MMS
Use proxy – On
IP address – 062.217.247.252
Proxy server port – 8799
Access point – Orange MMS
2.Orange World
Service Name - Orange World
Use proxy – On
IP address – 062.217.247.252
Proxy server port – 8799
Access point – Orange World
3.Wi-Fi
Service Name – Wi-Fi
Use proxy – Off
Access point – Wi-Fi
Access points:
1.Orange MMS
Connection title - Orange MMS
Bearer – UMTS
Authentication – PAP
Username – mms
Password – mms (?)
APN – mms
2.Orange World
Connection title - Orange World
Bearer – UMTS
Authentication – PAP
Username – wap
Password – wap (?)
APN – wap
3. Orange Internet
Connection title - Orange World
Bearer – UMTS
Authentication – No auth
APN – internet
4.Wi-Fi
Connection title - Wi-Fi
Bearer – WLAN
:
mersi pt informatie
telefonul e ok ...merge super in retele wi-fi se poate vedea si youtube , dar pe orange face figuri desi am net de la orange
La unele retele wi-fi nu se conecteaza desi nu sunt securizate , dar nu am o explicatie la fel ca si alti utilizatori , probabil tine de anumite protocoale de de prin router ...firewall sau cine stie ce filtre
il folosesc uneori si ca navigator de bord , cu we-travel setat sa fie autonom deci fara cost suplimentar de la orange
face toti banii
Last edited by horatyu; 12-01-10 at 21:43.
"SGU Stargate Universe"
Daca nu ai semnal suficient nu se conecteaza.Mai sunt AP-uri setate sa accepte doar clienti cu anumita MAC address-uri,acelea apar ca nesecurizate dar nu te vei putea conecta la ele.
Nu stiu ce se intampla cu cele la liber dar care nu au DHCP pe on,adica nu iti dau si IP.Cand mai am timp testez,dar acasa nu sunt sigur pe router.
:
Salut tuturor.
Am si eu un GT505.Problema e ca i-am definit un 'lock code' pe care l-am uitat, iar acum vreau sa-l schimb. Stiti cumva cum pot face asta , fara sa mai intoduc ' curent lock code' ? Adica, exista vreun alt cod care sa dezactiveze codul asta vechi ?
Astept sfaturi. Multumesc!
ok. mersi pt sfat. si , stii undeva unde as putea face asta? undeva unde lucreaza cu simt de raspundere ? thx.
We Travel,versiuni mai vechi, daca dau "Autentificare esuata" se instaleaza prin schimbarea datei in 2009 (asa cum scria si pe SP).Daca retin bine ultima versiune 0.9.08 se instaleaza fara probleme cu data 2010.
Cu softul LG postat mai sus puteti avea din nou Google Maps si Wisepilot,daca ati dat reset din meniul ascuns.Avantaje ar fi revenirea la toate setarile originale (cred ca si la cele din meniul ascuns,parole,etc),Google Maps e versiunea care are optiunea "My location" si care se foloseste de informatiile provenite de la turnurile GSM in paralel cu GPS-ul,utila pentru cei care au si abonament de date,cam inutila pentru ceilalti,ca si Wisepilot de altfel.
Dezavantajul e pierderea garantiei.
Cu softul Orange am vazut clipuri de pe youtube conectat si la Wifi dar si la 3G (deci nu sunt sigur ce folosea).De cand am softul LG nu am mai reusit lucrul asta.Daca are cineva la care ii merge setarile active din Settings-Connectivity-Java Settings si Streaming Settings il rog sa le posteze, sa vad daca totusi reusesc.Momentan am setarile de la postul nr 3.
Nu imi merg nici softurile java pentru yahoo messenger (Yamee,Ymtiny,etc) cu toate ca in rest mi se conecteaza la net jocurile care au nevoie de asa ceva sau Google Maps si Wisepilot.Pe softul original nu mai tin minte daca am apucat sa testez sau nu.
Sensibilitatea receptorului GPS este slaba,voi testa prin oras sa vad,e posibil ca inafara oraselor sa merga totusi.Daca ies pe balcon nu agata mai mult de 3 sateliti si nu merge,a trebuit sa ma indepartez bine de cea mai apropiata cladire.Totusi e functional.
Fisierele photo,video,etc e bine sa fie trimise catre card,astfel nu le mai pierdeti in cazul unui reset sau schimbare de soft.
PS: Daca nu se conecteaza la un AP Wifi la care stiti ca trebuie sa se conecteze sau se conecta inainte incercati un restart al telefonului.
Last edited by zmeura; 18-01-10 at 09:52.
:
Saluty la toata lumea...Sint posesorul unui astfel de LG si am iesit din perioada de gratie data de orange legata de GPS...Am gasit postul lui Horatiu,am urmat toti pasii de acolo,insa nu merge deloc......Poate sfatuiti un ..tolomac cum sa instaleze si sa foloseasca acest...program...Multumesc ...
Nu ai zis daca l-ai instala,daca ai pus folderele pe stick si harta Romaniei.
Iti vede hartile de pe card?Adica daca de exemplu mergi la Navigate To din meniu,intri la Street si la oras scrii Cluj,apoi apesi si pe butonul OK ar trebui sa-ti listeze sub <None> orasul Cluj-Napoca.
:
Da,le-am copiat de pe card in telefon,l-am instalat,apoi am intrat la navigate to am scris orasul am dat OK si...pauza...nimic ...Stau si ma uit la el ca...ceva la poarta noua...![]()
Harta Romaniei o ai in Map sau Maps?Ar trebui sa ocupe aproape 400 Mb (numai harta) iar WeTravel cu totul ar trebui sa ocupe catre 700 Mb pe card.
Daca ai sigur harta pe card mergi in meniu-settings-advanced-files si mai da-i odata calea catre folderul cu We Travel de pe card.Eventual poti intra si la MapConfig unde la Map nu apare nimic ca si selectat daca harta e in Map sau trebuie sa o selectezi daca e in Maps sub o anumita denumire.
Daca reusesti sa vezi harta mai trebuie in meniu la GPS sa pui pe Internal GPS.
:
"SGU Stargate Universe"