ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99% din useri de acolo sunt pe mine ma stiau cu tot cu semnaturadar inca o data un arhitect chiar daca a fost criminal de razboi tot bun este nu are rost sa mai polemizam acum tu chiar ca nu sti de unde a inceput cu cearta poveste cu dvi>> tot timpul a trecut audio pe acolo dar nu mai incerc sa ti explic..... deci inca o data mie nu imi vine sa mi spuna ca eu sunt bisnitat ca vind receptorul cu 600 euro man unde traiti in mongolia il vind cu cit vreau fara sa dau socoteala la grec si la lup am rugat sa mi se inchida topicul de vinzare pt ca nu mai scapam de ghertoi.....hai sa o lasam balta ............
in atentia moderatorilor take it easy cu warn sau ban incep sa ma plictiseasca vorbele astea......

dar inca o data un arhitect chiar daca a fost criminal de razboi tot bun este nu are rost sa mai polemizam acum tu chiar ca nu sti de unde a inceput cu cearta poveste cu dvi>> tot timpul a trecut audio pe acolo dar nu mai incerc sa ti explic..... deci inca o data mie nu imi vine sa mi spuna ca eu sunt bisnitat ca vind receptorul cu 600 euro man unde traiti in mongolia il vind cu cit vreau fara sa dau socoteala la grec si la lup am rugat sa mi se inchida topicul de vinzare pt ca nu mai scapam de ghertoi.....hai sa o lasam balta ............
Reply With Quote