Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dongle's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

Quote Originally Posted by ullises View Post
    dongle...pari un om inteligent....am pretentia la tine sa sesizezi ca "grecul" in tot ceeea ce ironiza se referea NUMAI LA RECEIVERE..IN SPETA DM800....SI IN NICI UN CAZ LA CEI CARE LE DETIN....ASA CUM FACI NUMAI TU.....NU UITA CA DISCUTIILE PE RDI AU INCEPUT DE LA UN SEMNAL AUDIO PE CABLU DVI-HDMI...prin care initial nu trecea audio....lucru rezolvat intre timp etc.....in ce post grecul se lua de cei care au dm800 sau cablu sau mai stiu eu ce....tu si numai tu dupa ce dadea 2...3 informatii...bune dealtfel...urmai sa ironizezi pe saracul cel ce si-a permis sa creada altceva...chiar si gresit fata de tine.....nu mai vorbesc de felul in care m-ai tratat ca am avut tupeul sa te intreb ceva....din ghertzoi nu m-ai scos...ca tu nu esti dator sa imi raspunzi eu fiind prea prost pentru rdi....de luppul ce sa mai zic...omul spunea pur si simplu ca i se pare prea mare pretul pt calitatea dm800...iar tu ai inceput sa il faci sarac...si mai stiu eu cum....nu am absolut nimic cu tine insa ai grija ca ai 3 oameni cu care esti in conflict...si dupa cum bine vezi incepi sa se mai adune cativa...inclusiv moderatori....nu iti da de gandit nimic....???....aaa era sa uit....de ce nu pui si aici semnatura ta nazista pe care o ai pe rdi...?.....nu de alta dar sunt curios sa vad reactiile.....

ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99% din useri de acolo sunt pe mine ma stiau cu tot cu semnatura dar inca o data un arhitect chiar daca a fost criminal de razboi tot bun este nu are rost sa mai polemizam acum tu chiar ca nu sti de unde a inceput cu cearta poveste cu dvi>> tot timpul a trecut audio pe acolo dar nu mai incerc sa ti explic..... deci inca o data mie nu imi vine sa mi spuna ca eu sunt bisnitat ca vind receptorul cu 600 euro man unde traiti in mongolia il vind cu cit vreau fara sa dau socoteala la grec si la lup am rugat sa mi se inchida topicul de vinzare pt ca nu mai scapam de ghertoi.....hai sa o lasam balta ............

in atentia moderatorilor take it easy cu warn sau ban incep sa ma plictiseasca vorbele astea......
    Last edited by dongle; 04-06-08 at 22:17.

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Salut,eu spun ca este un lucru bun ca fiecare sa posteze cate ceva despre un receptor sau altul chiar daca pe ics sau igrec il deranjeaza cu ceva ,sau aparatul cutare ,estye un forum ,nu o bodega unde fiecare se injura si fac misto unii de altii ,orice lucru scris despre vreo conserva si ceva legat de sateliti si nu numai ,e binevenita,asa ca lasati pe Grec sa isi faca treaba sa posteze ,nu conteaza daca e cumparat de 2 ,3 sau cati insi ,este un receptor si orice informatie e binevenita.
    P.S Care vor sa ma injure nu are de cat .
    E vb de putin respect intre noi,nu conteaza ce etnie este fiecare!
    Santem oameni!

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dongle View Post
    ............
    in atentia moderatorilor take it easy cu warn sau ban incep sa ma plictiseasca vorbele astea......
    Asta a fost o afirmatie OBRAZNICA...din partea ta....trebuia sa intelegem ceva anume...???????????
    TU observi ca am incercat sa v-a temperam si sa v-a moderam???? nu s-a stergem si sa editam chiar tot ce ai-ti scris?????
    Era simplu sa folosim alte taste.....DAR daca e democralie si libertate asta nu inseamna ca trebuie sa o intelegi in felul tau....ori te conformezi...ori.....o sa ne para rau...la toti!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down Re: "Nu te supara frate!"

"ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99%" ................POFTIM CUM INCEPI UN RASPUNS...DACA TU ATATA EDUCATIE SI VOCABULAR AI ,EU CE POT SA ITI FAC...? ASTA STII ...DOAR SA JIGNESTI........NU ESTI IN STARE DECAT SA REFULEZI FRUSTRARI... INTOLERANTA TA NU ITI PERMITE UN TON EDUCAT,ASTA E VIATA....STILUL TAU, DE PANZER DIVISION SI ARHITECTI CRIMINALI DE RAZBOI ,ISI ARE LOCUL IN ALTE VREMULRI...TI-AM MAI ZIS.....MA ROG SA SE REDESCHIDA RDI SA TE DUCI ACOLO SA NU MAI AUD DE ABERATIILE TALE....

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Exclamation Re: "Nu te supara frate!"

Va rog sa va linistiti ca asa nu ajungeti nicaieri... si folositi PM-urile daca chiar nu va puteti abtine.

Have fun
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Va rog sa va linistiti ca asa nu ajungeti nicaieri... si folositi PM-urile daca chiar nu va puteti abtine.

Have fun

......si pe offtopic aici ce mai executam???:P

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by ullises View Post
    ......si pe offtopic aici ce mai executam???:P
    hai mai omukle chiar vreti sa va certati toata ziua?
    mai bine cautati sa postati la alte sectiuni si aici doar din cand in cand asa ca un gand

dar vad ca aveti multe , multe ganduri acumulate in voi si pt ca dincolo nu aveati libertate totala veniti pe la noi sa va refulati toate amintirile

bune si alea ce sa zic ...dar cred ca ar fi cazul sa incetati sa va certati si sa va jigniti
    inteleg ca la offtopic puteti pune o barfa , o gluma sau o gluma proasta dar nu epitete negative la adresa userilor

ok??

o noapte buna
    Last edited by horatyu; 05-06-08 at 03:04.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai in topicul asta va dati mana,in altele beti o cafea,etc.Nu e neaparat sa va paruiti.Tot nu inteleg de ce trebuie sa te certi din cauza unui receptor de satelit!Indiferent de modelul acelui receptor toata lumea poate contribui cu teste,experiente,impresii la comunitatea satelitara,fara a ataca pe cel care are o alta opinie.Nu mai spun despre faptul ca nu trebuie sa ai "sange albastru" pentru ca detii un receptor scump,aici toata lumea e egala,indiferent daca are receptor analogic,Strong,Kaon,Echosmart,Skystar,DM500,clone,800,8000.
    Daca vreti sa va dati mari cu ce aveti incercati http://cocalari.com/ ,altfel respectul se castiga nu se cumpara odata cu receptorul.
    Nu va suparati fratilor,dar asta e adevarul.Si daca nu incetati se vor lua masuri drastice.
    :