Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dongle's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Dreambox 800/8000

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    Stii omule ne obosesti cam tare cu povestile pt bunici si drachmes (daca nu ai dat seama acuma folosim euro) si te am explicat ca nu sunt in facultate de mult dar e greu de inteles.Nu ai o treaba mai buna sa faci?Daca vrei sa ne ajuti fa si tu o prezentare,un test,da o informatia utila.Nu inteleg de ce ai venit aica ca sa plingi din moment ca nu ai dat 2 lei pt aceasta forum.Asta se vede clar ai numai 10 post si esti inscris de la 1 iunie.Exact pe data care te au dat afara de la rdi, sau amicii tai au dat seama ca lumea a inteles ce fel de oameni sunteti si ce afaceri faceti.Te rog frumos sa nu mai vorbesti pt mine (grecul si nu stiu ce alte cuvinte ai folosit p**la greceasca )Tine un nivel macar aica.Daca nu poti stai la banca ta....
    bai omule tu ai probleme pe sus ? mai injurat de mai spurcat pe greceasca si tot tu faci gura pe aici ? pe mine nu ma dat nimeni afara din rdi cred ca cel invitat afara din forum esti tu grecule si pot sa spun de f multi useri pe unde scriai !!!sau acum nu ti mai aduci aminte sa ti fie rusine iti faci de ris neamul de greci

Am inchis topicul 30 de minute pt a va potoli , nu editez nimic dar modul in care vorbiti (tastati) arata ca mergeti intr-o directie gresita
    Last edited by horatyu; 01-06-08 at 23:25. Reason: Am inchis topicul 30 de minute pt a va potoli , nu editez nimic dar modul in care vorbiti (tastati) arata ca mergeti intr-o directie gresita

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"