Quote Originally Posted by 1Qggecko View Post
Cum sa nu te aprinzi...
Si eu am venit asa de nicaieri dar macar o mana de ajutor am dat...
Am glumit pe seama anumitor chestii si comportamente dar nu am injisit oamenii...
"Badaran" nu e expresie de lasat pe forum daca sunte-ti corecti voi cei ce administrati si trebuia sanctionata cu "galben direct"...
Am "atins" dar nu am jignit...
Nu inteleg ce cauta el in mijlocul unui mesaj pus la deruta....
A fost un fel de atentionare...
"O intoarcere pe calea cea buna"...
Ma simt jignit de voi nu de un nimic ca el..
De voi ce pastoriti aici ...
Aici nu e RDI ...credeam ca sunte-ti seriosi ...
Ma retrag...
PS:Cer pe acesta cale...administratorului acestui forum scoaterea mea din evidenta si blocarea nick-name-uli 1Qggecko,picollo08,geko,geko67...
folosite da catre mine de-a lungul anilor pe diverse forumuri de aici si de nicaieri...
Deci motivele le stit...
Vreau anularea accountului AZI...
Succes in continuare....

heiiiii
ce s-a intamplat?? stai relax ca nu-i nici un bai. vorba aia: "noi sa fim sanatosi" n-are rost sa se supere nimeni, ca doar imediat sunt sarbatorile si noi in loc sa ne bucuram ne consumam energia inutil
cel mai probabil este ca baietii n-au inteles exact ce ai vrut sa spui in topicul de la offtopic; nici eu nu intelelesem cum trebuie, dar dupa ce am stat de vorba amandoi am inteles ca era cu totul altceva;
deci oameni, buni, prietenul nostru 1Qqqecko n-a ofensat pe nimeni, doar s-a inteles in felul asta. noi doi suntem prieteni, povestim des pe msn, deci totul e ok
nu va impacientati inutil
1Qggecko, prietene, fii pe pace, stai relax, ca nu-i nici un bai de nici o culoare.