Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

VA lamuresc eu cei ...

Cum majoritatea userilor de pe acest forum sunt ROMANI ... si cum o minoritate infima din aceasta mojoritate sunt amatori de OTV ( scandaluri .. etc ) si stau la panda si asteapta astfel de evenimente ... care mai sunt, recunostem, ca noi suntem un organism viu ... doar la cimitir e liniste ... asa ca incercam aceste scandaluri sa le lamurim in alta parte(PM,...etc) ... VREM SA ATRAGEM USERII PRIN TEME DE SATELIT NU PRIN SCANDALURI ... ca rezultat unele din aceste discutii , care depasesc uneor masura sunt sterse si vor fi sterse si pe viitor ... acuma dvs. hotarasti din care grupare faceti parte ... si ce tip de informatii doriti sa aflati ...

Vrem useri seriosi ... bolnavi de satelit ... nu de scandaluri

Va multumesc pentru intelegere ...

P.S.
    Posturile (unele) sunt sterse doar dupa consultarea ambelor parti implicate in eveniment ... nu cred ca mai exista un forum pe undeva care face la fel ...
    Last edited by staric; 15-02-08 at 09:33.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cum majoritatea userilor de pe acest forum sunt ROMANI------asta spune tot

nu cred ca mai exista un forum pe undeva care face la fel ...Yesterday 23:00
    asta la fel

maine poimaine ma trezesc cu useri la usa sa le treag o limba ca deh de aia sa nascut forumu asta
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post

Va multumesc pentru intelegere ...

P.S.
    Posturile (unele) sunt sterse doar dupa consultarea ambelor parti implicate in eveniment ... nu cred ca mai exista un forum pe undeva care face la fel ...
    e buna treaba asta cu consultarea; chiar nici nu m-am gandit la asta. am patit o chestie naspa pe un forum spaniol; am pus o vanzare cu un televizor la sectiunea de audio-video, si nu mi-am dat seama ca mai jos aveam sectiunea televizoare-proiectoare; si ciudatii aia mi-au dat ban permanent fara sa imi spuna nimic, am trimis un mail la ei, nimic. si mai mult decat atat, am postat tot eu, la anuntul cu tv-ul ca am gresit si sa mi-l mute in sectiunea corecta...