Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Politica duce la ceartă.
    Exagerarea nu cred că e bună.

Forumul se numeşte sateliţi info nu?
    Dacă se numea politică info era altă treabă.
    Eu nu spun să nu discutam subiectele arzătoare ale societăţii, dar nu trebuie să exagerăm şi să schimbăm proporţia politicii în detrimentul recepţiei satelit sau problemelor tehnice satelitare-.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Eu nu vreau sa cobor nivelul discutiei, dar intamplator si la tine si la el fura neamtu case.
    Nu mai faceti pe prostii.
    Stiu ca face presiuni asupra multora ca e deranjat de politica.
    E deranjat, asta e trist!
    Da nu de politica.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    67 Post(s)

Toţi suntem pe forum pentru a ne împărtăşi experienţele şi a ne ajuta reciproc, nici eu nu lucrez în domeniu, dar tu cam încurci lucrurile din cauza neatenţiei , a faptului că nu citeşti atent sau cine mai ştie de ce: exemplu elocvent cu Mario şi cu DM800 în loc de DM920, exemplu de care tu faci tot posibilul să nu mai discutam despre el ---> https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post268344
    Dacă cineva alimentează un autoturism diesel cu benzină, eu zic frumos că a greşit, iar dacă nu recunoaşte eu zic că bate câmpii cu graţie.
    Hai să trăieşti că ne trebuieşti cum ar zice o vorbă.
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Putea el sa vorbeasca si despre dm1000, eu doar mi-am spus parerea in legatura cu dm500 si dm800hd pe care le-am avut si mentionam ca nu le-as schimba pentru k3 pro.
    Nu am considerat ceva important, dovada ca nu am i-am dat atentie, desi tu ai mentionat atat de des de parca descoperisei America...
    Asa mare eroare era, incat te-ai simtit obligat sa aduci vorba de atatea ori si in gandul tau sa crezi ca evit?
    De ce as evita? Nu vad nicio eroare, el vorbea de ce are, eu vorbeam de ce am, deci in deplina cunostinta de cauza.
    E adevarat ca subiectul era Digi 4k, dar pentru asta avem moderatori, nu?
    Ei ar fi trebuit sa-l anunte ca subiectul dm920 nu e de acolo si atunci replica mea asa eronata, nu mai venea...

Mentioned
    67 Post(s)

Să le transmiţi celor de la Facebook să îşi ceară scuze pentru că au pus opţiunea aia cu "fake news"( ştire falsă ) , numai că la tine este postare falsă, eronată, greşită, etc.
    La fel şi cei de pe Facebook pot folosi google să caute dacă e ştirea bună, dar nu toţi fac asta şi atunci cei de la Facebook au introdus fake news, noi aici mutam eventual postarea sau o ştergem , atenţionând userul să fie mai atent.
    Asta cu ceha şi nu poloneza a fost mai puţin gravă, dar aia cu dm800 în loc de dm920 a fost chiar ameţitoare pentru useri.
    Dacă un user citeşte numai postarea ta, înţelege că DM920 nu are suport de mai mulţi ani, că tu ai "explicat" încurcând borcanele că nu este suport la DM920 şi poate nu mai cumpără produsul ca nu stă să caute cu google informaţii, aşa şi cu limba cehă şi poloneză.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    67 Post(s)

Bine.
    Ești cel mai bun.
    Vă rog să țineți seama de recomandările colegului nostru @mario08
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Neica @mario08, stai prost si cu citirea ! Userul meu este @parpaneata si coincide cu numele meu de familie. Daca nu te duce mintea sa-l scrii corect, ia-l cu copy-paste !!!
    In alta ordine de idei, ia scrie tu doar despre receptoarele care le ai sau le-ai avut si sa vezi ca nu se mai ia nimeni de tine. Nu mai bate campii ptr ca ai o varsta si te faci rau de ras. Varsta ar fi trebuit sa-ti dea intelepciune, rabdare, etc si cand colo, tie ce ti-a dat ? Raspunde tu !
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH