Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 44 of 56 FirstFirst ... 3440414243444546474854 ... LastLast
Results 646 to 660 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

cu numele " e2jffs2 "

eu folosec mozila
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    Si eu am testat si se poate descarca imaginea si nu apar reclame la nimic deocheat ... deci subiect inchis .
    Eu totusi cred ca este restrictionat accesul la acel site, din straitata, sau de pe anumite clase de IP. Eu nu reusesc nici in ruptu` capului sa dau jos imaginea.
    As putea face si un screencast cu ce se intampla, dar presimt ca voi fi avertizat.
    muta sobolanu` de aici

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

da cel mai probabil pentru ca si el are ip de Chisinau deci tot din afara tarii

dar cred ca link-ul pus de mine sa fie de folos
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Asa da. Mersi.
    muta sobolanu` de aici

叛徒 kosar's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu am intalnity persoane, pentru care am trimis fisiere pe girlshare si reclama aceasi lucruri.
    Am crezut ca e afon de tot, pentru ca la mine chiar se vedea link-ul si chiar functiona, pana in momentul incare l-am convins sa-si puna un team viewer ca sa vad si eu ce se intampla pe pc-ul lui, si ciudat chiar avea dreptate, de pe pc-ul lui nicicum nu am reusit sa descarc fisiere, apareau doar balarii.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma faci sa rad......

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Apoklys3 , tu chiar crezi ce ai scris ?
    Te cam contrazici singur in afirmatile tale , deoarece incepi cu ceva care probabil va fii in viitor - Vor coda programele si vor impune o taxa pentru cele HD care erau gratuite pana acum - iar apoi revii in prezent - cel putin asa sunt in focsani, excluse cele extra : gen HBO, XXX etc
    Deci ce sa inteleg , ca in prezent pe langa pachetul Maxpack , Adult sunt si celelalte 14 prg. tv hd cryptate , fiindca codate sunt toate
    Nu de alta , insa in toata tara ce ai scris tu nu se intampla , numai la Focsani DA
    Nu contest faptul ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat , posibil ca rcs-ul sa adopte solutia folosita de upc in prezent
    Insa cand se va intampla acest lucru nu va fii vizat doar un oras , ci intreaga tara
    Sau probabil ca i-ati suparat rau pe cei de la rcs si acum va ''taxeaza''doar pe voi ?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Va rog sa o luati mai cu calm. Aici suntem prieteni !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by apoklyps3 View Post
    Se pare ca nu observati partea negativa a acestui nou serviciu. Vor coda programele si vor impune o taxa pentru cele HD care erau gratuite pana acum (cel putin asa sunt in focsani, excluse cele extra : gen HBO, XXX etc).
    Deci gata cu mokangeala ...

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Apoklys3 , tu chiar crezi ce ai scris ?
    Te cam contrazici singur in afirmatile tale , deoarece incepi cu ceva care probabil va fii in viitor - Vor coda programele si vor impune o taxa pentru cele HD care erau gratuite pana acum - iar apoi revii in prezent - cel putin asa sunt in focsani, excluse cele extra : gen HBO, XXX etc
    Deci ce sa inteleg , ca in prezent pe langa pachetul Maxpack , Adult sunt si celelalte 14 prg. tv hd cryptate , fiindca codate sunt toate
    Nu de alta , insa in toata tara ce ai scris tu nu se intampla , numai la Focsani DA
    Nu contest faptul ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat , posibil ca rcs-ul sa adopte solutia folosita de upc in prezent
    Insa cand se va intampla acest lucru nu va fii vizat doar un oras , ci intreaga tara
    Sau probabil ca i-ati suparat rau pe cei de la rcs si acum va ''taxeaza''doar pe voi ?
    O sa ignor faptul ca esti foarte obraznic. vorbesti in necunostinta de cauza. Nu m-am contrazis singur. La Focsani toate programele din pachetul de baza + cele HD sunt la liber. Nu ai nevoie decat de TV cu tuner DVB-C pentru a le vedea.Pe site-ul lor scrie asa :
    • Primul echipament este inclus in pachetul Digital (CAM şi SD sunt in custodie; pentru HD mai există o chirie suplimentară de 3 ron).

Notă: Acest echipament va fi disponibil incepand cu data de 22 octombrie 2013.
    M-am uitat eu in calendar si nu e inca 22 octombrie. 100% dupa aceasta data le vor crypta si din start ar trebui sa platesc 3 RON in plus doar pentru HD-uri. Situatia se va complica pentru cei care au mai multe televizoare :

• Echipamentele 2 - 3 pot fi in chirie ( CAM - 3 ron, SD - 5 ron, HD - 8 ron )
    • Echipamentele 4 - 5 trebuie achiziţionate / cumpărate ( CAM - 100 ron, SD - 150 ron, HD - 250 ron

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Nu vor coda toate canalele, ar fi scump si inutil.
    Lasa baza la liber si codeaza optionalele.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

vom vedea. oricum pentru HD trebuie sa platesti din start 3RON. O suma foarte mica, dar avand in vedere ca pana acum nu trebuia platita, conteaza ! Situatia se schimba grav pentru cei cu mai multe televizoare. 8RON/luna vs MOCA...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Ti-se pare tie ca sunt mai obraznic , insa cu astfel de afirmatii , cam pui paie pe foc , vezi ce ti-au rapuns si alti , inclusiv eu legat de posibila cryptare
    Oricum la Focsani vad ca rcs-ul nu are alta politica fata de restul tari
    Situatia este in felul urmator , pt. cei ce nu sunt abonati ai rcs-ului , si sper ca dintre abonatii rcs-ului ( mai putin Apoklyps3 ) sa imi confirme/infirme cele de mai jos
    Fata de UPC , RCS-ul in prezent pt. cine este abonat la ei si detine un tv cu tuner dvb-c sd/hd poate receptiona/vizualiza pe langa prg. tv sd din grila digitala si 14 prg. tv hd free dintr-un total de 16 prg. tv hd
    Cine are doar abonament la tv analogic , deci implicit nu detine un tv cu tuner dvb-c sd/hd si doreste sa receptioneze/vizualizeze grila de prg. tv sd/hd digitala , are 2 optiuni
    1 - Sa preia in custodie un RECEPTOR SD contra unei sume de 3 lei lunara , putand vizualiza cele 14 prg. tv hd free , insa nu in standardul hd , ci sd din cauza receptorului
    2 - Sa preia in custodie un RECEPTOR HD contra unei sume de 10 lei lunara , putand vizualiza 1:1 si cele 14 prg. tv hd free
    Mai nou din data de 22 octombrie pt. abonatii rcs-ului care detin un tv cu tuner dvb-c sd/hd si compatibil cu CI+ , pot prelua/cumpara si un cam + cartela aferenta ( imperecheate ) , conform celoir scrise anterior
    Deci chestia cu 3 lei pt. hd nu este prea practica 100% , insa numai vizionare hd se poate numi cand rezolutia maxima redata/vizualizata a unui prg. tv hd va fii de 720 x 576 ( rezolutie maxima sd ) , fata de rezolutia hd de 1920 x 1080i
    Ai tu vreo sursa sigura din interiorul rcs-ului de ai facut aceasta afirmatie - M-am uitat eu in calendar si nu e inca 22 octombrie. 100% dupa aceasta data le vor crypta........- fiindca altfel induci userii/abonatii rcs-ului in eroare
    Situatia se va complica pentru cei care au mai multe televizoare - DA si NU , fiindca intotdeauna se vor gasi rezolvari
    In fine , cand mai afirmi/scrii asa ceva bazeazate pe ceva concret , fiindca altfel creezi astfel de situatii , poate pt. tine neplacute , insa si pt. altii userii care sunt indusi in eroare
    Last edited by mario08; 17-10-13 at 13:06.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Default town oulgins

Deci chestia cu 3 lei pt. hd nu este prea practica 100% , insa numai vizionare hd se poate numi cand rezolutia maxima redata/vizualizata a unui prg. tv hd va fii de 720 x 576 ( rezolutie maxima sd ) , fata de rezolutia hd de 1920 x 1080i.

poate vrei sa ma lamuresti si pe mine ce ai vrut sa zici prin fraza asta. )
    Last edited by sorin8m; 18-10-13 at 14:25. Reason: Regulament

Page 44 of 56 FirstFirst ... 3440414243444546474854 ... LastLast