uite aici putina lecitina ca vad ca te dai rotund ca tu ai inventat apa calda :

Quote Originally Posted by gabrield View Post
Nu le lua in seama punctele alea de la horatyu.
Si eu am fost cuprins de panica o vreme, dar dupa ce le-a luat inapoi mi-am revenit, asta e treaba lui horatyu, sa ne vedem de dipolii nostri ca isi vede si el de punctele lui...
adica tu le recomanzi altora sa jigneasca ca nu se intampla nimic

E foarte clar pentru mine ca nu dai doi bani pe moderarea acestui forum, tu ai legea ta, nu te intelegi pe tine , ai scapari de memorie , nu iti mai aduci aminte de cuvintele tale si cand ti se recomanda ca nu e bine ce faci il iei pe respectivul moderator peste picior si mai indemni si pe alti sa nu accepte moderarea.
Uite pentru cultura ta un exemplu unde duce aceasta atitudine: @zvartoshu a primit ban 2 saptamani (si nu din partea mea ci din partea altui moderator) pentru ca imediat dupa ce l-am avertizat, adica la distanta de doua posturi a vorbit foarte urat si a amenintat alt user, probabil ca pe langa educatia lui si atitudinea ta l-a determinat sa desconsidere ca este pe un forum linistit , unde moderatorii pot lua masuri pentru derapajele de limbaj.

Cred ca este prea cald afara si nu ne hidratam destul ca sa pricepem unde este civilizatia.