Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Ce pot comenta eu la raspunsul tau?
    Daca-i raspundeam in ton cu raspunsul lui....imi scriai aceleasi cuvinte? Sau ii scriai aceleasi cuvinte?
    Hai sa fim seriosi. Comportamentul de ghiolban este un comportament de ghiolban. Punct! Mai bine fara ghiolbanii.
    Acolo erau si cateva alte comentarii ale unor colegi...printre zecile de comentarii ale userului cu probleme.
    Atata timp cat nu se vor lua masuri cu el...raportul procentual al userilor ce pleaca sau nu mai scriu va fi in crestere.
    Astept un raspuns in legatura cu stergerea contului. Sau scrieti-mi o indicatie catre banare permanenta. Ca fac si o asemenea postare.
    Multumesc!
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Te porti ca un copil rautacios caruia i se refuza o placere anume ... fii barbat si mergi inainte , arata ca esti mai intelept . Pentru ce atunci cand au loc conflicte intre useri trebuie sa ne luam jucariile si sa plecam cu scandal . Daca stii ca userul respectiv se poarta urat cu tine ... ignora acel user si mergi mai departe . Ce ar fi intr-o familie daca am divorta de cate ori ne-am certa cu consoartele ... taria unei relatii sta in puterea de a trece peste certuri si neintelegeri .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

esti tare mooo

te dai victima mereu...probabil si datorita faptului ca ai catva ce te sustin...bravo lor,tot timpu am fost de parere ca persoanele fara cultura,caracter si buna crestere merita a doua sansa

si da nu ma las pana nu las forumu fara useri...esti de o inteligenta de iti curge si prin urechi afara

hai moo ia dracu rulota aia si fa o plimbare

apropo la cate sti si susti tu habar nu ai ce inseamna un forum si ce functi are acesta.....vezi ca are functia IGNORE

eu am multi acarici ca tine pe functia aia

sti ce imi place cel mai tare la tine??ca ma bagi in seama mereu,sant ca aeru ptr tine...arata mi un post unde te am iritat eu pe tine primu????tu esti mai rau ca un copil esti ca un caine ce se freaca de picioarele stapanului

o zi frumoasa sa ai si mult soare......si plimbare placuta
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu voi nu ajunge omul la niciun consens ... poate ca la o bere altfel ati gandi
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !