Salutare,
Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo, tocmai studiam posibilitatea de a construi acasa un corotor pentru banda C si Ku,subiect mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
In privinta lucrului pe care l-am promis,doar 2 au fost interesati de metoda,unul a renuntat pe parcurs,nu a mai dat nici un semn de viata, iar celalalt pentru ca a crezut, dind dovada ca a cautat pe net si nu este strain de subiect va primi cu siguranta ceea ce a cerut.
Tocmai am primit ajutor de la un frigotehnist din strainatate care repara frigidere de uz medical,am toata documuntatia necesara si explicatile tehnice pentru a realiza o instalatie frigorifica la -100C pentru a racii LNC-ul si tunerul receiverului.
Instalatia de racire la -50C este in lucru,deja am adunat o parte din componente,pe altele va trebui sa le fac singur intrucit nu exista gata confectionate urmind sa le asamblez in timpul liber.
O instalatie simpla de racire la-34C nu mai are rost sa o fac intrucit temperatura este prea mica pentru scopul propus.
Am venit pe acest forum nu pentru a devenui o vedeta cu un kilometraj impresionant,avind agatate de coada tot felul de titluri...nobiliare,s-au jignitoare la adresa altor useri, doar pasiunea pe care o am m-a facut sa vin aici sperind sa gasesc cu totul altceva decit am gasit in realitate.
Pentru ca am promis ceva fata de Dvs.imi voi tine promisiunea si cind instalatia la-50C va fi gata veti avea pozele cu dovada pe care le doriti.
Respecte,
mouse.

Reply With Quote