Page 28 of 56 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 406 to 420 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default -mouse

Salutare,
    Regretabila situatie...pacat ca foarfeca taie din nou,ceea ce nu este democratic,nimeni nu poate sa hotarasca in locul meu ceea ce pot citii si ceea ce nu,de aici si pina la dictatura nu este decit un pas care pe zi ce trece se ingusteaza tot mai mult,dati-mi si mie ban ca sint solidar cu @doktorul,cit despre starea antenei in cauza fiecare este liber sa aprecieze daca este o antena ingrijita s-au nu...
    Respecte,
    mouse.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@mouse

Tu apari doar ca sa comentezi ce s-a mai editat sau sters ?
    Ultima data parca tot o faza de genul asta te-a scos din tacere!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by mouse View Post
    dati-mi si mie ban ca sint solidar cu @doktorul
    Uite ca nu-ti da nimeni ban, care e problema?

Lasand partea de offtopic la o parte: am urmarit posturile tale privind imbunatatirea receptiei prin metoda propusa de tine. Stiu ca ai avut si comentarii nefavorabile dar am crezut ca asta te va ambitiona si in curand vei posta si rezultatele practice. Banuiesc ca mai si sunt si altii interesati, deci te asteptam.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Mentioned
    1 Post(s)

Default mouse

Salutare,
    Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo, tocmai studiam posibilitatea de a construi acasa un corotor pentru banda C si Ku,subiect mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
    In privinta lucrului pe care l-am promis,doar 2 au fost interesati de metoda,unul a renuntat pe parcurs,nu a mai dat nici un semn de viata, iar celalalt pentru ca a crezut, dind dovada ca a cautat pe net si nu este strain de subiect va primi cu siguranta ceea ce a cerut.
    Tocmai am primit ajutor de la un frigotehnist din strainatate care repara frigidere de uz medical,am toata documuntatia necesara si explicatile tehnice pentru a realiza o instalatie frigorifica la -100C pentru a racii LNC-ul si tunerul receiverului.
    Instalatia de racire la -50C este in lucru,deja am adunat o parte din componente,pe altele va trebui sa le fac singur intrucit nu exista gata confectionate urmind sa le asamblez in timpul liber.
    O instalatie simpla de racire la-34C nu mai are rost sa o fac intrucit temperatura este prea mica pentru scopul propus.
    Am venit pe acest forum nu pentru a devenui o vedeta cu un kilometraj impresionant,avind agatate de coada tot felul de titluri...nobiliare,s-au jignitoare la adresa altor useri, doar pasiunea pe care o am m-a facut sa vin aici sperind sa gasesc cu totul altceva decit am gasit in realitate.
    Pentru ca am promis ceva fata de Dvs.imi voi tine promisiunea si cind instalatia la-50C va fi gata veti avea pozele cu dovada pe care le doriti.
    Respecte,
    mouse.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

are o usoara jena tehnica ....e primul frigotehnician care intreaba pe novici ce solutii se aplica in domeniul profesional in care activeaza
    LE vad ca a depasit stadiul ..... cu lipituri .
    cu putin bunavointa ne putea spune cum se imbunatateste la -20C , si compara cu mintenash cu +40
    Last edited by pacala68; 24-05-10 at 16:06.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Salutare,
    Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo
    Succes! ("dincolo" desigur)

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
    si pana nu pleci mai gandeste te la fraza asta ca nu sant sigur ca sti ce vorbesti
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Respecta regulamentul si nu te mai baga la fiecare scandal.
    Posturile care incalca regulamentul se sterg,nu iti convine drum bun.

Vezi ca sunt componente electronice care au temperatura de stocare la -35 -40 de grade.Da ma rog,nu ma bag ca iar ma iei la suturi ca in primele tale posturi de pe aici.
    Last edited by zmeura; 24-05-10 at 19:24.
    :

Mentioned
    1 Post(s)

Default mouse

Salutare,
    @pacala68,este drept ca pina acum nu am lucrat cu instalatii frigorifice care sa atinga -100C mult mai diferite si complexe decit cele uzuale cu care lucrez de obicei.
    Pe la noi se moare prin spitale din indiferenta si lipsuri,pina la folosirea acestor echipamente compexe Romania mai are un drum lung de facut.Vietile oamenilor nu sint o prioritate acum pe criza,nu au fost nici in vremurile bune dar acum.

@val,@laleauaneagra va multumesc de urari.

@zmeura,nu temperatura in sine distruge componentele LNC-ului,socul termic cauzat de o racire brusca a LNC-ului creaza probleme.Aici este tot secretul sa nu racesti LNC-ul prea repede...Si la noi au fost deseori in noptile geroase de iarna temperaturi mult sub -30C in unele zone cel putin,si nu au fost pierderi.Coborind treptat temperatura de la 20C la -50C in 15 minute si de la 20C la -100C in 1 ora pericolul socului termic este diminuat semnificativ,asta nu inseamna ca el nu exista dar este intr-o limita suportabila,LNC-ul find din fabricatie proiectat pentru o plaja mare de temperaturi.
    Tunerul din receiver va fi montat in acelasi compartiment cu LNC-ul si va fi izolat complet de atmosfera si umiditatea de afara, in plus aerul din interior il voi inlocui cu un gaz inert, azot cu care lucrez in fiecare zi,deci condensul in interiorul tunerului si pe componentele din interiorul lui in lipsa totala a umiditatii nu are cum sa apara.
    De aceas masura va beneficia si ghidul de unda ,voi inlocui aerul din interiorul ghidului de unda cu azot sigilind intrarea in ghidul de unda cu plastic transparent si adeziv special folosit la izolarea sondelor si a conexiunilor electrice in spatile frigorifice unde umiditatea este foarte mare iar pericolul de electrocutare este ridicat in lipsa folosirii acestui adeziv.
    Deci problema condensului este deja rezolvata,prevenirea socului termic la fel,nu aveti de ce sa va faceti griji D-le @zmeura am studiat problema de mult timp in urma experintei acumulate cu instalatia de -34C.
    Respecte,
    mouse.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Salutare,
    Daca se mai sterg posturi nici nu ma ve-ti mai prinde pe aici,navighez iarasi pe dincolo, tocmai studiam posibilitatea de a construi acasa un corotor pentru banda C si Ku,subiect mult mai interesant decit certurile care nu par a mai lua sfirsit aici.
    ......
    Am venit pe acest forum nu pentru a devenui o vedeta cu un kilometraj impresionant,avind agatate de coada tot felul de titluri...nobiliare,s-au jignitoare la adresa altor useri, doar pasiunea pe care o am m-a facut sa vin aici sperind sa gasesc cu totul altceva decit am gasit in realitate.
    Pentru ca am promis ceva fata de Dvs.imi voi tine promisiunea si cind instalatia la-50C va fi gata veti avea pozele cu dovada pe care le doriti.
    Respecte,
    mouse.

Tocmai ca prin editarile si stergerile pe care le facem noi moderatorii de aici vrem sa nu se ajunga la discutii si certuri inutile pentru ca un forum trebuie sa ajute pe probleme strict tehnice si nu sa se faca mistouri si ironii sau sa se foloseasca cuvinte jignitoare pentru ca suntem tari in spatele monitorului.

Tu ti-ai facut probabil o parere gresita tocmai din faptul ca nu esti asa nou venit pe forum si incerci sa tragi concluzii

am avut cu "doctorul" foarte multa intelegere , dar am ajuns la ideea ca are un talent inascut de a provoaca certuri inutile

a primit ban de atentionare si inainte de a primi acest ban dat de mine astazi (de o luna) si nu s-a cumintit tot la fel provoaca fara nici un rost si atunci mai bine ne lipsim de el pentru a nu se ajunge la interminabile discutii .

In alta ordine de idei poate sa primeasca si o perioada mult mai lunga daca moderatorii ajung la aceasta concluzie pentru ca aceste decizii se hotarasc dupa un dialog intre noi si nu asa dupa cum ne vine noua pe chelie .
    Last edited by horatyu; 25-05-10 at 03:17.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

@mouse nici eu nici val nu ti am spus sa pleci de aici,aceste cuvinte tu le ai spus,noi altceva decat sa te uram nu putem atat virtual cat si in real life daca am fi
    hai sa ne linistim si sa ne vedem de ale noastre,sa fim prieteni,sa ne intelegem ca zau e mai bine asa

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutare,
    ......nu temperatura in sine distruge componentele LNC-ului,socul termic ......
    gresesti , coeficientii de dilatare termica diferiti intre componente si intre elementele componentelor o sa fie letal
    elementele active chiar racite o sa aiba jonctiuni calde

uitasem la -100C o sa ai componente friabile , tensiunile termice o sa fie ca un ciocan intr-un pahar de cristal
    Last edited by pacala68; 24-05-10 at 23:25.

Mentioned
    1 Post(s)

Default mouse

Salutare,
    @pacala68,coeficientii sint bine merci,a avut grija fabricantul de ei,luind in calcul cu mult inaintea mea dilatarile si contractarile la care este supus Lnc-ul in focarul unei antene primefocus de exemplu , intr-o zi torida de vara si intr-o noapte gerasa de iarna,asa ca nu este cazul sa ne facem griji...si-au facut proiectantii destule in cei peste patruzeci de ani de cind sint in exploatare,proiectare si teste in cele mai vitrege conditii de pe Pamint,stiut find ca primele LNC-uri au aparut in anii 70” in SUA.

Frigotehnist este denumirea corecta a profesiei pe ca o practic cu multa placere de altfel,frigotehnician este un nume de ...botezca si frigoriferist de altfel,denumiri care scapa deocamdata celor in drept ,dar pe viitor cine stie...

Mentioned
    0 Post(s)

no si totusi aici e,nu te supara frate,nu sectiune de frigidere

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Default @le099

Ai mai primit odata BAN pentru cuvintele de "lauda" pe care ni le-ai adresat pe RDI; daca nu-ti amintesti te ajuta @zmeura. Asta a fost in trecut, ti s-a redat vechiul user, s-au combinat si posturile cat timp ai activat cu clona, asta drept recunostinta pentru activitatea ta de la sectiunea VU+. Este adevarat, nimeni nu ti-a pretins recunostinta vesnica, dar faptul ca acuzi ca 30% din membrii forumului detin payservere nu poate fi trecut cu vederea.

Punctul nr. 16 din Regulamentul RSP: Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.

Cum nu ai venit cu macar o parte din celebra ta lista a celor 30% sau macar cu un nume propun banarea ta definitiva de pe acest forum.

Page 28 of 56 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast