Page 24 of 56 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast
Results 346 to 360 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Ce e privat eu consider ca privat trebuie sa ramana
    daca a avut un conflict cu cineva pe privat tot acolo trebuia sa il rezolve

In legatura cu imaginile cu PM-urile nu mai poate acest lucru pentru ca a luat ban pentru limbaj jignitor si chiar el a cerut acest lucru

oricum in privat fiecare poate sa spune ce vrea el
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by silvica View Post
    Bai sa deie dracu'... unii vin pe aici sa mai gaseasca ceva informatii,noutati..ceva nou folositor; tare greu,daca rascolesc forum adevarat gasesti ceva,da prea va rezumati numa la regulament,luara-l dracu de regulament si regula 12 care a-ti umplut tot forumu cu regula 12
    Nenea admini si moderatori,daca va rezumati numa la ban si reguli faceti tata un site cu tematici legislative;eu banuiesc ca asta-i site de informatii pentru hobysti amatori si profesionisti ai receptiei satelit
    Ia mai ganditi-va.Sa auzim de bine si-o lada de bere de la mine
    Da, da-l dracu de regulament, inchidem aici pravalia, fa-ti site sau blog si venim la tine musafiri. Si eu zic sa se duca naibii regula 12 pentru ca si-au batut gura de pomana atatia care au incercat sa explice necesitatea acesteia.
    Nu, nu vom face un site cu tematici legislative, indiferent daca ne convine sau nu, regulamentul va ramane. Poti face propuneri si sugestii in ceea ce priveste prevederile acestuia, e cu totul alt aspect.
    Sa auzim de bine, dar din pacate, deocamdata, lada de bere ai sa o bei singur.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by satsky View Post
    .........voi sigur aveti acces la toate mesajele private de pe forum sa va aduc aminte ca othelis sau cum il cheama a chemat pe mai multi pe forumul lui si a dat numai mesaje private ( si mie ) , VOI DE UNDE STIATI ?

HA ! mai baieti eu va-nteleg sa-i aparati pielea lui mihai si sa-l scoateti imaculat dar acum nu e cazul !

admiteti ca a gresit si gata , e si el om !
    1. Eu ca moderator nu pot vedea mesajele tale PM.
    2. Nu stiu de unde sa aflat cu forumul lui othelis, posibil sa fi zis cineva care a primit PM de la el.
    3. In legatura cu mihaip as dori sami dai linkul direkt, posibil sa fi contrazis pe cineva, insa nu cred ca a intrebuintat cuvinte vulgare (eu nu am observat, iar in ultimele zile sunt ocupat cu autoturismul achizitionat, asa ca am citi pe repezeala sectiunea cu probleme si sar putea sa fi sarit cate ceva).

Quote Originally Posted by satsky View Post
    Sunteti o sleata de mincinosi partinitori , nu meritati nimic de la nimeni , chiar va rog sa ma banati , o sa fie pt . Mine o onoare ,

va dati seama ce am pierdut , niste furturi inteligente din care numai vreau sa fac parte !!

Succes la furatul educational !!!
    4. Ai scrs, citez "Sunteti o sleata de mincinosi partinitori , nu meritati nimic de la nimeni", nu stiu daca teai referit si la mine, findca chiar nu am nimica cu tine, dar fac parte ca moderator, de sa zicem conducerea forumului, si numi place sa fiu jignit pentru nici un motiv.

Standard RSP member TRAIAN's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nu ar exista reguli,totul ar fi un dezastru,de aceia exista si moderatori sa ne aduca pe drumul cel bun atunci cand o luam putin prin aratura.Noua ne plac regulile doar atunci cind primim ajutor de la acesti oameni,dar cind gresim am dorii sa nu se aplice la noi....poate la altii.Privitor la MihaiP..de ar avea fiecare forum un om ca el ar fi foarte bine.

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

acest forum nu a avut mult timp reguli, au aparut atunci cand unii au crezut de cuviinta ca pot posta orice. moderatorii nu sunt in masura sa "ne aduca pe drumul cel bun " ci sa aplice regulamentul si sa mentina forumul in functiune. chestia cu " drumul cel bun" dupa cum vezi e destul de relativa si interpretabila...

Mentioned
    0 Post(s)

Pacat ca inca se interpreteaza**************

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Am citit si eu pe aici si intru in discutii, mai ales ca n-am somn

Eu am ceva experienta de moderator pe forumul moii pedichiuri unde printre altele se discuta si despre receptia satelit!

Regulile sunt absolut necesare pt buna functionare a unui forum.Limbajul de mahala, de stadion, de talcioc etc nu are ce cauta pe un forum civilizat asa cum asta sateliti.info
    Pe ideea ca nu vreau sa judec ca sa nu fiu judecat oamenii care trag in jos forumu ar trebui inscrisi pe o lista neagra, publica.
    A trage in jos= a nu vrea reguli, chiar regula 12 e foarte inteligenta nu stiu ce bai au unii cu ea, a vorbi ca si la talcioc, a intreba ceva ca la urma cel care intreaba demonstreaza ca e mai destept ca si cel intrebat, a scrie doar de dragul postarii

Mentioned
    0 Post(s)

Vedeti dumneavoastra,toate aceste chestii irita ptr.ca noi ca si cetateni suntem foarte dezordonati(ex.sunt multe),eu cred ca mai repede impui o distanta si respect fiind corect si a nu te apropia prea mult ....adica prietenie.Revenim tot la regulament> fara interpretari.

Mentioned
    0 Post(s)

da dar vedeti dumneavoastra ca vedeti distorsionat realitatea! moderatorii vin din randul userilor si au toate sansele sa devina iar useri.crestem ca forum, creste numarul de useri si trebuie sa tinem cont de factorul uman. nu avem toti aceleasi gusturi , aceeasi educatie sau aceleasi slabiciuni lucru pozitiv in esenta dar care automat duce la tensiuni. moderatorii (cel putin aici) incearca sa mentina un nivel cat mai ridicat al forumului si nu sa inpace capra cu varza.
    Last edited by dan2000; 07-03-10 at 01:23.

Mentioned
    0 Post(s)

Intradevar complicat...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da e foarte complicat,sa fi la asentimentul fiecaruia e complicat,sa discuti cu cineva si sa incerci sa l lamuresti ca merge pe un drum ingust e foarte complicat,e foarte complicat sa dovedesti ca nu ai nimic cu nimei ci doar sa respecte regulile casei,multe sant foarte complicate,de cate ori nu am fost injurat si jignit cand incercam sa aplanez un conflict sau sa impun regulamentu,de cate ori le am promis colegilor ca nu mai moderez nimic ca nu sant obligat ca sa fiu jignit,fie si virtual,sant multe de explicat dar fiecare isi vede de interesu,principiu si logica lui iar el ca persoana nu greseste niciodata,altii sant vinovati ptr paiu din ochiul lui,pana la urma asa santem noi construiti,cu samanta de scandal,pff in fine....
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    0 Post(s)

probabil discutia asta trebuia sa o avem mai demult, multi veniti de pe alte forumuri unde moderatorii sunt dictatori si considerati ca e cazul sa ne bagati in aceeasi categorie.la un moment dat oricare din voi va putea ajunge moderator si o sa aveti surpriza ca din acel moment nu mai puteti spune tot ceea va trece prin cap, orice gluma care inainte a fost savurata acum devine ofensa etc. nu suntem cu nimic mai sus sau mai jos ca restul, suntem doar useri cu responsabilitati!!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Ce inseamna a jigni?

Mai ales pe forumuri de specialitate inseamna ca cel care jigneste incearca prin toate metodele de a cobori pe cel jignit la nivelul sau chiar mai jos daca se poate

Code:
    el ca persoana nu greseste niciodata
    A gresi e omenesc dar a repeta greseala e diabolesc!A gresi o data e omenesc, persistenta in a repeta aceasi greseala e prostie.

Code:
    pana la urma asa santem noi construiti,cu samanta de scandal
    Fals.Trebe vazut cine doreste scandal(pe forum evident)?
    Perzoane care vor sa musamalizeze cine sunt cu adevarat , sa-si caute adepti , slugi care sa sara la nevoie sau sa iasa in evidenta cu orice pret fara a se pricepe la ceva in afara de fite si smechereala la care sunt primii

Mentioned
    0 Post(s)

In momentul in care pleci la un drum iti asumi si riscul,in momentul in care esti ales sa fii moderator asta inseamna ca esti bine pregatit,echidistant,cu un bagaj de cultura generala.....,deci esti mai bun dintr-o mie sau o suta.
    insa normal ca ai de a face cu tot felul de oameni ....ca si in lumea reala,de aici alegeti voi ce doriti sa faceti>cantitate sau>calitate.
    Normal de dorit ar fii sa aveti 1mil.de useri>pe de alta parte doriti si standard inalt......aici intervine factorul uman.Greselile noi le comitem.Cu putina inteligenta si eleganta sunt sigur ca veti trece peste aceste mici hopuri.......

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

exact ce am spus mai sus,eu unu prefer 100 de useri de calitate decat 10 000 de pacalici

hai sa ne oprim si sa ne vedem de ale noastre,de ce?ptr ca aceasta discutie nu e deloc constructiva ptr unii,altii nici nu treec pe aici iar ceilalti tot punctul lor de vedere il au indiferent cat ai incerca sa le spui ca nu e asa

deci discutam inutil,probleme vor fi mereu

e ca vorba aia:stiti care e cea mai grea operatie?sa scoti p...a din capu femei,,eee asta incercam sa facem noi dar la pol opus,sa modelam materia cenusie a unor indivizi(bineinteles in sensul pozitiv al lucruri lor)
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 24 of 56 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast