sa fim realisti eu acum am citit si ceea ce scrie spany , si are o oare care dreptate! dar...
povestea e undeva la mijloc..adica nu o vom afa dece band userului respecti....ca e bun..ca stie...nu stiu..ma rog chestiuni care le apeciem noi care avem nevoie de sgaturi,ajutor ....etc..dar in schimb spani ai si scapari care tiau afectat imaginea publica dp forumuri...asta e mai greseste omu dar can tu incepi sa povestesti lucruri din trecut (gen ce face userul) care chiar nu isi au rostul in mometul in care feai facut din suflet si ti-au dat satisfactia ca ai ajutat . Apropo de cele spuse si de Zmeurica el e concis si ff optimist ..adica eu petrec 12 ore in fata la pc ptr a ma documeta a invata ..apoi incep sa ajut si eu (nu vreu sa spun ca nu ai ajutat Spany.dar ai facuto probabil intrun fel aparte, si aici ai gresit) .....ok nu mai continui...
In rest un lucru sa intelegem acest forum este ptr dezbateri despre sateliti...si tot cei apartine haideti sa fim mai uniti si sa punem umarul la sustinerea acestui forum suntem oameni care ne cunoastem doar din mesaje...ar trebui sa fim uniti si nu sa incepem sa scriem ceea ce simtim in acel momet toti suntem nervosi dar in momete de acest gen puneti forumul inaite care consta in mii de useri si nu numai un user.

Reply With Quote