Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

Quote Originally Posted by instalatorul View Post

Am spus clar; de la 01 Ianuarie 2009 incepe implementarea/trecerea la Na3 la digi,asta nu inseamna ca va fi acum IMEDIAT,deja demersurile au inceput in sensul schimbarii cardurilor,mai multe veti afla la timpul potrivit si in THREADUL potrivit!
    Trecerea la nagra 3 a inceput de mult,eu personal am carduri din mai anul trecut.De la 1 ianuarie nu s-a schimbat nimic,e acelasi lucru,schimba cardurile si ei la cine pot.

Am spus clar ca la noi inca nu e un razboi al instalatorilor,dar in schimb "va dati in cap" cu receptoare.

Nu se mandreste nimeni cu "bisnitari",dar nici ca sa ceri tu ban pentru unul sau altul care aici pe forum nu a incalcat nici o regula nu mi se pare normal.

Copy/paste nu e bun dar e OK sa copiezi inca o data,inutil,postul precedent!?

In rest nu inteleg de ce ai impresia ca tot acel post se refera doar la tine.Este doar o sinteza a ceea ce am vazut eu cu ochii mei ca se intampla pe forum,dupa cum vezi nu iti este adresat tie in totalitate.A fost postat intr-un moment in care se intamplau mai multe pe forum,nu erai doar tu vizat de el.Atfel atac la persoana nu vad de ce se poate numi o sinteza a ceea ce ai postat chiar tu aici pe forum.Bafta in continuare si sa ai succes la emisiunea la care ai tinut neaparat sa ajungi.

Treaba cu banii din hobby nu iti era adresata,dar daca te simti cu musca pe caciula eu nu zic nimic.

PS: Pe alte forumuri esti facut in ultimul hal de catre moderatori si tu le multumesti in genunchi,apoi vii aici sa ceri ban pentru unul sau altul,sa faci poll-uri legat de regulament si sa iei peste picior moderatorii ca sa ai motiv sa strigi ca esti persecutat si atacat.Probabil acum ai impresia ca ai mai facut un pas spre functia de moderator la altii.Doar ai impresia.
    Last edited by zmeura; 23-01-09 at 12:49.
    :