Results 1 to 15 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dongle's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: "Nu te supara frate!"

Quote Originally Posted by ullises View Post
    dongle...pari un om inteligent....am pretentia la tine sa sesizezi ca "grecul" in tot ceeea ce ironiza se referea NUMAI LA RECEIVERE..IN SPETA DM800....SI IN NICI UN CAZ LA CEI CARE LE DETIN....ASA CUM FACI NUMAI TU.....NU UITA CA DISCUTIILE PE RDI AU INCEPUT DE LA UN SEMNAL AUDIO PE CABLU DVI-HDMI...prin care initial nu trecea audio....lucru rezolvat intre timp etc.....in ce post grecul se lua de cei care au dm800 sau cablu sau mai stiu eu ce....tu si numai tu dupa ce dadea 2...3 informatii...bune dealtfel...urmai sa ironizezi pe saracul cel ce si-a permis sa creada altceva...chiar si gresit fata de tine.....nu mai vorbesc de felul in care m-ai tratat ca am avut tupeul sa te intreb ceva....din ghertzoi nu m-ai scos...ca tu nu esti dator sa imi raspunzi eu fiind prea prost pentru rdi....de luppul ce sa mai zic...omul spunea pur si simplu ca i se pare prea mare pretul pt calitatea dm800...iar tu ai inceput sa il faci sarac...si mai stiu eu cum....nu am absolut nimic cu tine insa ai grija ca ai 3 oameni cu care esti in conflict...si dupa cum bine vezi incepi sa se mai adune cativa...inclusiv moderatori....nu iti da de gandit nimic....???....aaa era sa uit....de ce nu pui si aici semnatura ta nazista pe care o ai pe rdi...?.....nu de alta dar sunt curios sa vad reactiile.....

ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99% din useri de acolo sunt pe mine ma stiau cu tot cu semnatura dar inca o data un arhitect chiar daca a fost criminal de razboi tot bun este nu are rost sa mai polemizam acum tu chiar ca nu sti de unde a inceput cu cearta poveste cu dvi>> tot timpul a trecut audio pe acolo dar nu mai incerc sa ti explic..... deci inca o data mie nu imi vine sa mi spuna ca eu sunt bisnitat ca vind receptorul cu 600 euro man unde traiti in mongolia il vind cu cit vreau fara sa dau socoteala la grec si la lup am rugat sa mi se inchida topicul de vinzare pt ca nu mai scapam de ghertoi.....hai sa o lasam balta ............

in atentia moderatorilor take it easy cu warn sau ban incep sa ma plictiseasca vorbele astea......
    Last edited by dongle; 04-06-08 at 22:17.