Originally Posted by
ullises
dongle...pari un om inteligent....am pretentia la tine sa sesizezi ca "grecul" in tot ceeea ce ironiza se referea NUMAI LA RECEIVERE..IN SPETA DM800....SI IN NICI UN CAZ LA CEI CARE LE DETIN....ASA CUM FACI NUMAI TU.....NU UITA CA DISCUTIILE PE RDI AU INCEPUT DE LA UN SEMNAL AUDIO PE CABLU DVI-HDMI...prin care initial nu trecea audio....lucru rezolvat intre timp etc.....in ce post grecul se lua de cei care au dm800 sau cablu sau mai stiu eu ce....tu si numai tu dupa ce dadea 2...3 informatii...bune dealtfel...urmai sa ironizezi pe saracul cel ce si-a permis sa creada altceva...chiar si gresit fata de tine.....nu mai vorbesc de felul in care m-ai tratat ca am avut tupeul sa te intreb ceva....din ghertzoi nu m-ai scos...ca tu nu esti dator sa imi raspunzi eu fiind prea prost pentru rdi....de luppul ce sa mai zic...omul spunea pur si simplu ca i se pare prea mare pretul pt calitatea dm800...iar tu ai inceput sa il faci sarac...si mai stiu eu cum....nu am absolut nimic cu tine insa ai grija ca ai 3 oameni cu care esti in conflict...si dupa cum bine vezi incepi sa se mai adune cativa...inclusiv moderatori....nu iti da de gandit nimic....???....aaa era sa uit....de ce nu pui si aici semnatura ta nazista pe care o ai pe rdi...?.....nu de alta dar sunt curios sa vad reactiile.....