sper sa fie o coincidenta
daca nu rezolvi prin PM putem sa schimbam avatarul celui in cauza daca nu intelege cu vorba buna
Aş vrea să aduc in discuţie problema avatarelor.
In mai puţin de două săptămani am găsit 2 useri cu avatar identic cu al meu. Cel mai probabil este o coincidenţă , nu cred că cineva şi-ar pune un avatar identic cu al meu (sau oricare alt user) din vre-un motiv anume.
Problema este că pot apare confuzii , deoarece cand vezi poza cu avatarul cuiva nu mai citeşti şi numele userului. Mi se pare firesc ca fiecare user să aibă avatar diferit. Imaginaţi-vă chiar şi 2 useri cu avatare identice care postează succesiv in acelaşi topic. Nu e nimic interesant in a trimite PM-uri userilor in cauză in care să-i tot rogi să-şi schimbe avatarul.
Sper ca admin/moderatorii să găsească o soluţie amiabilă pentru a evita această situaţie oarecum neprevăzută.
.
sper sa fie o coincidenta
daca nu rezolvi prin PM putem sa schimbam avatarul celui in cauza daca nu intelege cu vorba buna
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Cu primul user m-am inţeles amiabil , deşi e de naţionalitate turcă şi folosea google translate. Desigur , au fost necesare 3 PM-uri.
In al doilea caz , aştept răspuns.
Cum spuneam , nu e nimic interesant in a trimite PM-uri cu explicaţii. Pierdere de timp inutilă. Daca nu se intampla şi a doua oară intr-un timp relativ scurt ... treceam cu vederea , nu avea sens să aduc in discuţie acest lucru.
Probabil o simplă regulă ar rezolva (mai simplu) pe viitor acest gen de situaţie.
.
daca vrei pot sa ii schimb avatarul
da un nume
"SGU Stargate Universe"
Ti-am trimis PM , nu are rost să postez numele userului respectiv aici. Probabil este o coincidenţă si nu e frumos să-i fac "publicitate negativă" aiurea.
.
Ideal ar fi sa-l personalizati.
"SGU Stargate Universe"
mai omule eu am schimbat avatarul de ce mai esti nemultumit?
"SGU Stargate Universe"
Era o concluzie , Horatyu.
Am primit ulterior un PM de la respectivul user , care mi-a demonstrat că s-a născut direct la 8 ani. Oricum , respectivul nu merită atata atenţie. Nu e nici primul nici ultimul care nu are cei 7 ani de acasă.
In fine , am inţeles că se va rezolva şi problema avatarelor.
.
poate s-a suparat ca am schimbat pana sa raspunda el si atunci s-a suparat
oricum avatarului lui este frumos
![]()
"SGU Stargate Universe"
Probabil. Oricum , nu mai contează.
Oare ce-o fi vrut sa spună pisoiul cel mic ?
.
cred ca ceva despre sharing si nagr_3 sau cred ca ceva despre avatar![]()
"SGU Stargate Universe"
"pussy" da
chiar si alea de sunt in filmele de profil....:
"SGU Stargate Universe"