Dislikes: 11
Daca din curiozitate citeai cateva randuri din regulament nu era nicio problema!
Postarea pe un forum este o alegere!
N-a reusit nimeni inca sa rescrie boot-ul in DM cu jtag asa ca nu mai bateti cimpii
vedeti ca ati gresit sectiunea. o parte din posturile de mai sus vor pleca in cateva minute la nu te supara frate.
ultumesc "spaniolului" pentru ca a inchis mesajul , multumesc lui danni G ca a inteles adevaratul mesaj..
Deci problema e urmatoarea:
Cu mine si cu ff multi de aici a fost
Corect
Garantat baiat de treaba...
M-am aprins la faptul ca multi fac tamtam ca ei vand originale si altii clone...
Macar el a fost sincer de la inceput si a pus si in semnatura(mai devreme sau mai tarziu)
.......................
Last edited by Einstein; 25-04-08 at 13:05. Reason: Problemele personale le rezolvati in PM!
aveti pm-ul la dispozitie pentru astfel de discutii, pe forum riscati sa va treziti cu avertisment si cele ce urmeaza
Cum sa nu te aprinzi...
Si eu am venit asa de nicaieri dar macar o mana de ajutor am dat...
Am glumit pe seama anumitor chestii si comportamente dar nu am injisit oamenii...
"Badaran" nu e expresie de lasat pe forum daca sunte-ti corecti voi cei ce administrati si trebuia sanctionata cu "galben direct"...
Am "atins" dar nu am jignit...
Nu inteleg ce cauta el in mijlocul unui mesaj pus la deruta....
A fost un fel de atentionare...
"O intoarcere pe calea cea buna"...
Ma simt jignit de voi nu de un nimic ca el..
De voi ce pastoriti aici ...
Aici nu e RDI ...credeam ca sunte-ti seriosi ...
Ma retrag...
PS:Cer pe acesta cale...administratorului acestui forum scoaterea mea din evidenta si blocarea nick-name-uli 1Qggecko,picollo08,geko,geko67...
folosite da catre mine de-a lungul anilor pe diverse forumuri de aici si de nicaieri...
Deci motivele le stit...
Vreau anularea accountului AZI...
Succes in continuare....
heiiiii
ce s-a intamplat?? stai relax ca nu-i nici un bai. vorba aia: "noi sa fim sanatosi" n-are rost sa se supere nimeni, ca doar imediat sunt sarbatorile si noi in loc sa ne bucuram ne consumam energia inutil
cel mai probabil este ca baietii n-au inteles exact ce ai vrut sa spui in topicul de la offtopic; nici eu nu intelelesem cum trebuie, dar dupa ce am stat de vorba amandoi am inteles ca era cu totul altceva;
deci oameni, buni, prietenul nostru 1Qqqecko n-a ofensat pe nimeni, doar s-a inteles in felul asta. noi doi suntem prieteni, povestim des pe msn, deci totul e ok
nu va impacientati inutil
1Qggecko, prietene, fii pe pace, stai relax, ca nu-i nici un bai de nici o culoare.
PS:
Am uitat sa spun ca m-am revoltat fata de atitudinea asa zisului "dannix71"
si a expresiilor sale directe...
Daca ar fi fost in spirit de gliuma era una dar asa...
Imi mentin decizia...si rog sa mi se indeplineasca cererea...
PS2:
Nu imi voi face un alt nick ca nu-mi sta in caracter
Pentru mine o decizie odata luata asa ramane...
Nu-mi anula-ti contul...nu-i nimic...
M-am intors doar sa clarific mesajul de mai sus unde lipsea motivul deciziei...
deci "danix71"...
PS3:
ai doresc individului sa aduca macar o bucurie in casele oamenilor asa cum eu impreuna cu alti colegi de aici am facut....
nu-mi place sa fiu pupat in fund
nici nu pup
cei care cred ca voi putea sa-i mai ajut cu ceva sa ma caute pe yahoo sau pe chat cand voi fi disponibil...
DanniG...noi ne auzim acolo pe MSN...tu esti un muncitor...
Cer scuze tuturor celorlalti membri si tuturor din staff-ul tehnic
THE END...![]()
Domnilor! am inchis un topic special pentru a nu va aprinde si mai rau la cearta,se apropie sfintele sarbatori de PASTE!,macar in aceste clipe deosebite fiti mai iertatori si intelegatori unii fata de ceilalti,va multumesc pentru intelegere!
de obicei de anu nou se iarta toate pacatele
deci aveti timp de cearta si sa va impacati