Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 7 of 23 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast
Results 91 to 105 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

@val

nu ma cunosti nu te cunosc si vad ca mi te adresezi peiorativ : doktoras

La tine nu mai este pasiune, hobby nici atat, este vorba de o obsesie patologica
    Vad ca ai ajuns deja sa ma si cataloghezi obsedat lucru total nefondat ;nu stiu si nici nu ma intereseaza principiile pe baza careia ai ajuns la aceasta concluzie ca eu sunt obsedat .Da cred ca te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume , ca nu umblu cu ocolisuri, nu am nevoie de sustinatori sau protectie sa-mi impun pct de vedere, dar vezi tu, asta e meritul meu.Cainele mare de drum lung iar omul prost de grija altuia, asa am scris la smv pe un alt forum cand a intrebat de ce absentez.E aledjerea meu sa scriu unde vreau, cand vreau!

Unde te trezesti?
    Val , iti zic sincer ca am tupeu.Si langa tupeul meu se adauga si doza inteligenta+rafinament innascut si nicicum prostie si complacere in mediocritate!

Totdeauna am avut/am/si voi avea intentia de a recomanda unui user interesat de receptia unor anumite programe echipamentul corespunzator.De aceea am scris dau exemplu antena toroidala .

O antena care nu poate receptiona de ex in sudul tarii anumiti sateliti si spoturi satelitate cum ar fi Astra 1H ; 36E spotul russia si altele.Deci un user (poate chiar novice in receptia satelit)trebuie sa stie ce poate receptiona cu sistemul care urmeaza sa-l cumpere ,apoi sa stie ce e de capul receptorului de satelit cu toata partile bune si rele etc etc

Ascunderea acestor aspecte normal ca e benefica numai celor care vand echipamente de receptie satelitara de calitate indoielnica .

Nu am obligat pe nimeni sa urmareasca anumite canale tv sau programe ale acestor canale , eu am recomandat doar acest lucru ramanand la latitudinea fiecaruia sa faca ce vrea!
    In limba romana recomandare cu obligare nu e aceeasi lucru cel putin eu asa am invatat la scoala

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Putina modestie nu ti-ar fi stricat, am ajuns sa ma intreb si eu de ce mai pierzi timpul pe aici. Cred ca retii ce ai scris in postul sters de @zmeura: "Si m-am saturat , va las in prostia voastra , statu pe aici e pierdere de timp". Imediat am sa propun banarea ta permanenta, noi ramanem in prostia noastra tu cu doza de inteligenta, rafinament innascut si tupeu.
    Sa fii sanatos!
    Last edited by val; 24-05-10 at 08:18.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

doctore am fost de partea tocmai pentru ca esti un pasionat in receptia tv prin satelit si un foarte asidu cautator a feed-urilor utile uneori pt altii , dar ma vad nevoit sa ma dezic de aceasta parere pentru ca nu stii ce e bunul simt si imi recomanzi sa vopsesc suportul antenei ca nu se pot prinde bine posturile tv ( las de o parte faptul ca ca ai zis ca faci ceva pe recomandarile mele )
    Quote Originally Posted by doktorofsat
    Uite horatyule eu fac treaba mare in sus ca neamtu pe recomandarile tale.Mai bine sa-ti pui la punct antena aia ruginita ca te faci de ras cu ea
    dar cred ca faci pe prostul daca recomanzi vopsirea suportului antenei pentru a prinde semnal mai bun pentru ca antena este de fibra de sticla si unde ai vazut tu fibra de sticla ruginita

deci in consecinta o sa iti dau o pauza de cel putin o luna sa meditezi la bunul simt , pentru ca nu stiu unde m-am luat eu de tine

ai luat ban pentru ca nu te-ai potolit si ai provocat mereu scandal

pentru edificarea colegilor de pe forum postez inca odata pozele incriminate de tine ( antena este offset de fibra si are 180 cm si prinde semnal suficient si in timpul furtunilor , deci mai bine ai medita la bunul simt in aceasta perioada de pauza)

Last edited by horatyu; 24-05-10 at 11:32.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default mouse

Salutare,
    @pacala68,este drept ca pina acum nu am lucrat cu instalatii frigorifice care sa atinga -100C mult mai diferite si complexe decit cele uzuale cu care lucrez de obicei.
    Pe la noi se moare prin spitale din indiferenta si lipsuri,pina la folosirea acestor echipamente compexe Romania mai are un drum lung de facut.Vietile oamenilor nu sint o prioritate acum pe criza,nu au fost nici in vremurile bune dar acum.

@val,@laleauaneagra va multumesc de urari.

@zmeura,nu temperatura in sine distruge componentele LNC-ului,socul termic cauzat de o racire brusca a LNC-ului creaza probleme.Aici este tot secretul sa nu racesti LNC-ul prea repede...Si la noi au fost deseori in noptile geroase de iarna temperaturi mult sub -30C in unele zone cel putin,si nu au fost pierderi.Coborind treptat temperatura de la 20C la -50C in 15 minute si de la 20C la -100C in 1 ora pericolul socului termic este diminuat semnificativ,asta nu inseamna ca el nu exista dar este intr-o limita suportabila,LNC-ul find din fabricatie proiectat pentru o plaja mare de temperaturi.
    Tunerul din receiver va fi montat in acelasi compartiment cu LNC-ul si va fi izolat complet de atmosfera si umiditatea de afara, in plus aerul din interior il voi inlocui cu un gaz inert, azot cu care lucrez in fiecare zi,deci condensul in interiorul tunerului si pe componentele din interiorul lui in lipsa totala a umiditatii nu are cum sa apara.
    De aceas masura va beneficia si ghidul de unda ,voi inlocui aerul din interiorul ghidului de unda cu azot sigilind intrarea in ghidul de unda cu plastic transparent si adeziv special folosit la izolarea sondelor si a conexiunilor electrice in spatile frigorifice unde umiditatea este foarte mare iar pericolul de electrocutare este ridicat in lipsa folosirii acestui adeziv.
    Deci problema condensului este deja rezolvata,prevenirea socului termic la fel,nu aveti de ce sa va faceti griji D-le @zmeura am studiat problema de mult timp in urma experintei acumulate cu instalatia de -34C.
    Respecte,
    mouse.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mouse View Post
    Salutare,
    ......nu temperatura in sine distruge componentele LNC-ului,socul termic ......
    gresesti , coeficientii de dilatare termica diferiti intre componente si intre elementele componentelor o sa fie letal
    elementele active chiar racite o sa aiba jonctiuni calde

uitasem la -100C o sa ai componente friabile , tensiunile termice o sa fie ca un ciocan intr-un pahar de cristal
    Last edited by pacala68; 24-05-10 at 23:25.

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default mouse

Salutare,
    @pacala68,coeficientii sint bine merci,a avut grija fabricantul de ei,luind in calcul cu mult inaintea mea dilatarile si contractarile la care este supus Lnc-ul in focarul unei antene primefocus de exemplu , intr-o zi torida de vara si intr-o noapte gerasa de iarna,asa ca nu este cazul sa ne facem griji...si-au facut proiectantii destule in cei peste patruzeci de ani de cind sint in exploatare,proiectare si teste in cele mai vitrege conditii de pe Pamint,stiut find ca primele LNC-uri au aparut in anii 70” in SUA.

Frigotehnist este denumirea corecta a profesiei pe ca o practic cu multa placere de altfel,frigotehnician este un nume de ...botezca si frigoriferist de altfel,denumiri care scapa deocamdata celor in drept ,dar pe viitor cine stie...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

no si totusi aici e,nu te supara frate,nu sectiune de frigidere
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Da' ce receptor ai? Cumva e modificat? Eu nu am auzit asa ceva. Da mai multe informatii; de unde l-ai cumparat, cat costa, etc.

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default eeee

un amarit de optibox 550 s... adica cu mult mai bun decit dreambox 500 s ..desi nu vreau sa le fac reclama, conform regulamentului... costa vreo 300 lei. si l-am luat de la elstar mai multe detali nu pot da colaborez de mult cu tehnicieni de acolo
    Last edited by soarece; 23-02-11 at 16:14.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    un amarit de optibox 550 s... adica cu mult mai bun decit dreambox 500 s ...
    Dar ce stie sa faca in plus optibox-ul ? De ce-i mult mai bun ?

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default ok

nu se incinge deloc.....se misca cu mult mai repede fata de dreambox......si nu se blochiaza canalele la schimbare deloc...e testat..... am avut dreambox original si incingea del lua draci
    se misca greu, se bloca ,si ma costat si o gramada de bani ....am dat 7 bulioane pe dreambox original exact cum au aparut pe piata cu multi ani in urma in fine e diferenta..... si la pret si la calitate nu se compara dreamboxu cu optibox 550 s de acum intr-un milion de ani

dMd
    Guest

Tot de la firma cu ai carei tehnicieni colaborezi ai luat _dreamboxu_original ? Nu de alta, dar stiu ca este renumita si a vandut multe dreamboxuri cu 7 bulioane.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Frate nu te lega de Inna,fatuca chiar nu a facut nimic rau.La ora asta e la fel de cunoscuta ca si cei trei "crai" ai nostri (Hagi,Nadia si Nastase).Ma mandresc ca e romanca chiar daca are niste versuri in engleza mai tampitele.Are voce,canta bine live,e buna de mori si vinde bine ce are in dotare.Spre deosebire de multi jucatori de fotbal care doar incearca sa arate bine,nu joaca nimic "live" si nici nu reusesc sa vanda ce stiu sa faca (asta pentru ca de fapt nu prea fac chiar daca sunt talentati,vezi Tanase).
    In rest ai dreptate.
    Cu regret dar eu nu am auzit de Inna pana acum si nici nu ma intereseaza cum se zgaltaie ca nu le are cu atmosfera si cantatul live!
    Ca a cantat prost si fals nu am zis eu, au zis expertii care se pricep. Imaginea parea parca facuta pe calculator, cu prim-planuri fixe, fara detalii, fara atmosfera, artificiala ca dintr-un game PC

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Data viitoare sa il aduca pe Guta,sa fie tigania pana la capat.
    Pune si tu mana si cauta inregistrari live (nu ambientale) si apoi mai vorbesti,nu te mai lua dupa ziarele de scandal.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cine n-a auzit de Inna inseamna ca nu stie ce e ala Billboard.

E adevarat, e un top in America, noi romanii n-am auzit de ei, cum nici ei nu stiu unde e Romania...

In legatura cu sonorizarea tvr, la inceputul imnului a fost bine, apoi au oprit microfoanekle de fundal, pentru a pune in valoare vocea artistului.

Page 7 of 23 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast