@val
nu ma cunosti nu te cunosc si vad ca mi te adresezi peiorativ : doktoras
Vad ca ai ajuns deja sa ma si cataloghezi obsedat lucru total nefondat ;nu stiu si nici nu ma intereseaza principiile pe baza careia ai ajuns la aceasta concluzie ca eu sunt obsedat .Da cred ca te deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume , ca nu umblu cu ocolisuri, nu am nevoie de sustinatori sau protectie sa-mi impun pct de vedere, dar vezi tu, asta e meritul meu.Cainele mare de drum lung iar omul prost de grija altuia, asa am scris la smv pe un alt forum cand a intrebat de ce absentez.E aledjerea meu sa scriu unde vreau, cand vreau!La tine nu mai este pasiune, hobby nici atat, este vorba de o obsesie patologica
Val , iti zic sincer ca am tupeu.Si langa tupeul meu se adauga si doza inteligenta+rafinament innascut si nicicum prostie si complacere in mediocritate!Unde te trezesti?
Totdeauna am avut/am/si voi avea intentia de a recomanda unui user interesat de receptia unor anumite programe echipamentul corespunzator.De aceea am scris dau exemplu antena toroidala .
O antena care nu poate receptiona de ex in sudul tarii anumiti sateliti si spoturi satelitate cum ar fi Astra 1H ; 36E spotul russia si altele.Deci un user (poate chiar novice in receptia satelit)trebuie sa stie ce poate receptiona cu sistemul care urmeaza sa-l cumpere ,apoi sa stie ce e de capul receptorului de satelit cu toata partile bune si rele etc etc
Ascunderea acestor aspecte normal ca e benefica numai celor care vand echipamente de receptie satelitara de calitate indoielnica .
Nu am obligat pe nimeni sa urmareasca anumite canale tv sau programe ale acestor canale , eu am recomandat doar acest lucru ramanand la latitudinea fiecaruia sa faca ce vrea!
In limba romana recomandare cu obligare nu e aceeasi lucru cel putin eu asa am invatat la scoala

Reply With Quote
( las de o parte faptul ca ca ai zis ca faci ceva pe recomandarile mele )
pentru ca antena este de fibra de sticla si unde ai vazut tu fibra de sticla ruginita 

la -100C o sa ai componente friabile , tensiunile termice o sa fie ca un ciocan intr-un pahar de cristal
ca si frigoriferist de altfel,denumiri care scapa deocamdata celor in drept ,dar pe viitor cine stie...

colaborez de mult cu tehnicieni de acolo