uite am vrut sa cumpar de aici, dm 7020 http://sateliti.info/showthread.php?...dreambox-7020s problema este ca... pina nu a posta pe rsp ,tipul respectiv,a mai avut si alt anunt pe alt s-ait , l-am contactat ne-am inteles la pret.iar cind a fost sa il trimita la posta ,i-am zis sa scrie pe cupon ce contine coletul postal ,ca nu cumva sa imi introduca altceva in pachet si sa iau teapa,ce se intimpla cind a vazut ca i cer datele si sa specifice ce contine coletul ,tipul ma sunat a inceput sa imi ceara mult mai mult fata de pretul respectiv care ne intelesesem ...si nu a mai trimis nimic ....asa ca l-am contactat si pe rsp .la fel ne-am inteles la pret ,pretul 220 cu transport cu tot ...nu stia ca ma chiama si soarece ...in prima faza a zis ca imi trimite ...pina in momentul cind i-am dat datele..cind a aflat cine sind sa intors la 180 grade ..uite chiar il contactai din nou si i zisai ca i dau peste pretul afisat .si tot nu vrea problema asta o las la aprecierea tuturor membrilor echipei rsp .... sint un tip corect si nu imi place sa insel.....toata stima soarece

Reply With Quote