@Diablo1 si @daradici va rog frumos sa nu va mai ciupitzi , sunteti oameni de vaza pe forum nu useri incepatori .Va rog frumos sa va calmati si sa revenim ontopic ... sau iesim cu copilul sau catelul prin parc si ne linistim .
@Diablo1 si @daradici va rog frumos sa nu va mai ciupitzi , sunteti oameni de vaza pe forum nu useri incepatori .Va rog frumos sa va calmati si sa revenim ontopic ... sau iesim cu copilul sau catelul prin parc si ne linistim .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ah, doar nu sänt pe facebuc , acolo ma mai ciupeste una
Eu sänt calm nam nimic
Vroiam sal aduc pe calea cea dreapta , dar vad ca nam cu cine
deci nu are treaba cu 3C si sänt si Http hosturi
Informatia e de altundeva scursa
Ps:@daradici , chiar nu esti pe nici una din cele 4 liste care circula pe net ? care se tot actualizeaza
sunt convins ca are treabă cu sh. si nu din alte surse, de ce....? pe una din liste figurez cu un hostname in condițiile in care la dyndns am inregistrate 2 hostname-uri + unul la no-ip și doar cel operat in sh. apare in acea listă, celelalte 2 nu(1 no-ip si 1 dyn).
toate 3 sunt si au fost active mereu!
ști ceva si nu ne zici si nouă?
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Ce ar mai fi interesant de stiut, cei ce si-au schimbat ddnsul in ultimele 2/3 saptamani, sunt si ei in listele noi ??
Daca da, sigur e ceva legat de 3C. Ori un pluggin ceva, gen TS Panel, Fun Share Cccam Control, CCcam info, etc..
Numai bine
2-3 sapt nu dar de 2 luni,de aia ma oftic
dns ce il am eu acum era activ si ala dar era doar ptr 5 amici care nu au servere de share,deci......nu e 3c
e doar dns din serveru principal,inca un deci......
Stati calmi ... atunci cand or sa ne bage la mititica or sa ne bage in celule in functie de forumuri , deci nu ne vom lua la bataie![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !