Ce copilarii, hmmmm
Ce copilarii, hmmmm
am impresia ca toate astea se trag de la recensamant2011, sigur ați dat CNP-ul si nu hostul?
Ai grija ca incalci regulamentul punand link catre alt forum mai ales cand acel forum contine scripturi care dauneaza securitatii utilizatorilor
Last edited by stargate; 03-02-12 at 16:34. Reason: avertisment
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Va recomand sa nu va invartiti pe forumuri ciuturesti si nici sa nu puneti link-uri ca oricum informatia e doar copiata,nu e nici o branza.Daca vreti linii gratis treaba voastra,dar mai tarziu plangeti.
:
Mamaaa.... sa-mi stea inimaAi grija ca incalci regulamentul punand link catre alt forum mai ales cand acel forum contine scripturi care dauneaza securitatii utilizatorilor
sorry a fost fara intentie!
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Pai nici tu nu mai accesa pagina aia ca nu e sanatos.
Ca tot vorbeam de una alta,cine il stie pe vulturoiul ala din lista?![]()
:
Cand vor vrea sa te gaseasca te gasesc.
Singurul risc major pe care-l poate reprezenta lista aia, e ca te poti trezi cu "cineva" la usa. In rest ca un site pe unde ati schimbat va facut hosturile publice sau alte chestii de genul acesta e o mare gargara. Cei care au avut porturile principale deschise, au avut parte de accesul prietenilor arabi in general. O sa observati in general ca pe site-urile respective au aparut listele cu hosturile voastre. Arabii sunt mai darnici, europenii daca intra pe serverele voastre pastreaza liniile pentru ei, sau isi strecoara un F: ascuns prin configul vostru.
lista a aparut pe un site german intr o sectiune privata nu pe la arabi,poate acum e pe la arabi ca na unora le place sa se bage in seama si poate sa postat lista
pe mine nu dns ma ingrijoreaza cat faptu ca apar liste cu useri vechi si experienta,apoi daca si acolo sa intrat asa usor,nu ca ar fi o minune ,ca doar sant multi si vechi care nu prea stiu multe....eee atunci e o problema
de aia ma repet mereu ca schimbul meu e facut cu oameni seriosi de la care zic eu am o anumita pretentie,insa daca si parteneri mei la randu lor ar avea un schimb tot cu oameni seriosi atunci ma repet e o problema cu dns urile astea
insa precum se stie multi din ce i vechi se hazardeaza si fac schimburi cu useri no name nu e de mirare ca apare aceasta problema....ptr mine personal deranjanta
ps.se minuna unu mai acum cateva zile pe situ vecin ce inseamna oameni seriosi in share....sper sa nu ma lovesc si pe acilea de aceasta intrebare.....inca cred ca e un forum cu useri cu anumite pretenti
Crezi ca sta cineva sa monitorizeze hosturile? Se face perchezitie la pont si nu dupa niste liste luate de pe internet. Poate cineva vrea sa isi bata joc de "gheorghe de pe sateliti" (e doar un exemplu), face un host de genul gheorghe.dyndns.com si posteaza pe un forum. Ar trebui sa se teama userul gheorghe? Lista aia e doar un fas.
Ce versiuni de 3c aveti pe dns-urile din fisier?
Poate ce versiune a avut partenerul... ca nu toata lumea are dns pe box sau server ca sa poata fi "raportat"
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Sunt si persone care au doar oscam asa ca nu mai suspectati 3c-ul de backdoor.
Daca listele se actualizeaza, cei care isi schimba hostu pica de fraieri.
E clar ca ori cineva publica tot ce prinde pe un mecanism de reverse la dyndns, ori cccam raporteaza undeva hosturi, ori pur si simplu, forumurile unde schimbatzi le publica.
E si mai clar ca cei din lista nu sunt ce scrie acolo !
Pai or avea ei oscam, dar pot avea linie dintr-un 3c si ii da ala in primire.Sunt si persone care au doar oscam asa ca nu mai suspectati 3c-ul de backdoor.
Last edited by zildan; 20-02-12 at 10:08.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...