Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 46 to 60 of 100

Thread: Dyndns_List

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cauta pe net "free cccam" sau vezi pe youtube un clip cu altfel de cautare si vei gasi sute de linii,98% din ele nici nu mai merg fiind vechi.Celelalte sunt din servere,bineinteles.Sunt cativa care nu au alta treaba decat sa faca schimburi si sa viziteze receptoarele celor cu care fac (arabi mai ales,dar si altii),voi aveti linii cu ei si asa ... Nu trebuie decat sa intre in serverele la 3 insi cu cate 50-100 linii si sa va minunati ca sunteti si voi pe acolo.Pana la urma nu cred ca sunt mai mult de cateva mii in share in toata Europa.
    Ia gandeste ce simplu e sa prinzi fraieri cu linii gratis?Asta pe forum romanesc.
    :

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

buna ziua nu stiu ce sa zic dar sincer nu prea me incinta ideea ca sint pe lista cu pay server vreu unu sa imi zica mie ca iam vindut vreo line.
    Ca a fost spart serveru meu o dat da este adevarat si a mai multor peri dar sa apar ca vind lini e prea de tot sincer inainte sa se faca aceste afirmati trebe probate nu puse dns acolo si gata sintem payserver as ca.......

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar cine ti-a spus ca esti payserver ?

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Uite un romanas nesecurizat http://umsoft.onesti.rdsnet.ro/safe/CCcamInfo/index.php si e si persoana fizica . Nu se complica cu dyn.
    Indexeaza google serverele intr-o veselie. Cautati numai dupa "Welcome to CCcam 2.1.4 server"
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Mare tampenie. Acum inteleg de ce ieri imi cerea cineva sa incheiem colaborarea. Toti cei cu servere vechi suntem acolo. Si?
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member Black_Angel's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

@zappa-
    @black_angel - tu nu ai niciun cunoscut in lista?
    am si Eu destiu in lista - si i-am anunzat pe aceeii- ca sunt dat publice liniile lor

Asi vrea sa imi cer scuze- ptr. exprimarea mea gresita cu Pay Server-

Nu sunt- unele - poate- Pay servere - ci Boxe care le sunt dat public Dynul lor .

daca asi fi stiut ca fac atita zarva mi-asi fi zinut pliscul
    m-am gindit ca fac la unul si la altul un bine- dar vad ca am ajuns chiar la contrariuu

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Stai calm ... poate unii vor cauta info despre cum se schimba o parola la boxa sau cum se securizeaza o linie data si astfel vor fi cat mai putine cfg-uri furate .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

hai sa fim seriosi , acolo sant 16 mii de dyndns-uri in nu cred ca sant atatea pay servere
    cred ca e o lista cu dyndns uri nu neaparat cu adrese de servere

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Lista e mai veche, servarul tau inca nu era facut cand lista a fost pusa. Ai avut mare noroc...ha ha ha..
    nu e chiar atat de veche "actualizarea", am reperat un hostname schimbat de o luna.
    am dat o filtrare pe acea lista si ...30% din parteneri sunt prezenti, inclusiv eu atat host cat si ip

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutari,

problema discutata aici parese ca a prins la toata lumea...se discuta si la maghiari, si la italieni pe aproape toate site-urile de acest profil. Eu am primit un mesaj de vreo saptamana, de la un polonez, ca circula pe net o lista publica cu dnsuri si ar fi bine sa mi-l schimb....pe moment m-am "agitat" si am inceput schimbarea, lucru nebunesc de altfel si foarte greu care pana la urma se termina cu pierderea a jumatate din linii deoarece nu mai gasesc toti partenerii.

Acum nu as mai face acelasi lucru, avnd dnsul mu mare lucu nu poate face, liniile fiind setate corect, serverul protejat cum trebuie..si asta e. Oricum la un search in lista, primii 10 parteneri ai mei toti apareau...asa ca eu zic ca e o "besina rasuflata" tot tantamul asta cu lista respectiva.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bai fratilor o tot da ti cu .....ce i daca e hostul acolo si ce poate sa mi faca

uite ma calaresc eu pe hostu tau o luna sa l floodez...ce zici iti place?astae un ex si ce poti sa spui doar nu o fi prost sa o faca pe hostu meu.....bun e problema voastra

eu am un principiu...daca vroiam host public il puneam dracu uite aici mareeeeee de tot cu litere cat imi permitea buletinu...asa postat mare

dar eu am facut un schimb cu tine,dau un ex,in privat.......intelegi sau intelegi sau vreti sa intelegi principiu meu

ce faceti voi e problema voastra..........

si a doau problema grava e cel putin din punctu meu de vedere....aceasta lista e cea mai tare lista de dns....poate ca unii nu pricepeti

nu stiu ce se intampla ptr ca nu cred ca toti noi cei vechi santem de o prostie asa de rara de oricine ne poate scana asa una doua si vedem tot cfg.....e ceva ciudat

fiecare face ce vrea,ce atat stres......asta e punctu meu de vedere restu cum stiti mai bine
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member GEXE's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Stai linistit @totubun pentru ca daca se supara un colaborator pe tine ca i-ai taiat linia sigur te poate adauga in acea lista si schimbi dns-ul degeaba. Lista nu este valabila pentru ca si eu apar in ea
    DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
    DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cei care renunta la schimburile cu voi din cauza acestei liste sunt exact cei care nu au habar despre ce e vorba in share si foarte probabil habarnisti in a-si proteja serverul.Daca ei cred ca sunt in pericol din cauza publicarii adresei tale,care normal nu a fost luata din cfg-ul tau,e clar cat au habar de securizarea serverului.Daca va scot s-ar putea sa va faca un bine,ar trebui sa le multumiti.
    :

Golden Member sateros's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Era inevitabil sa se intample asa si noi singuri am facut dnsurile publice
    Odata ce am facut schimburi pe toate forumurile europene nu e de speriat.
    Daca vroiam sa nu stie nimeni faceam in familie reteaua.Regulile raman aceleasi porturi inchise etc etc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Panica in cucuruz !

De fapt nu s-a intamplat nimic , cititi cu atentie la @zmeura...toate IP-urile sunt publice , dar ce faci cu ele daca totul este securizat ?

Aici aveti IP-ul meu , va rog sa-l spargeti sa-mi furati liniile : 7x.9x.93.xxx

Succes !
    Last edited by zildan; 01-02-12 at 01:25. Reason: ................

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast