Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 17

Thread: Vanzatori cu putine posturi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Vanzatori cu putine posturi

Am vazut ca au aparut tot mai multi vanzatori cu cateva posturi ,chiar si cu post .Mie unul mi se pare cam riscant sa cumperi de la asemenea useri .Am o propunere pentru administratori ,cum am vazut si pe alte siteuri ,sa nu poti pune la vanzare ceva daca nu ai cel putin 50 de posturi.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Este riscanta si o asemenea regula pentru ca vor posta numai aiureli pentru a face numarul de postari pentru a putea posta la shop . Fiecare trebuie sa fie atent atunci cand cumpara si la riscurile la care se expune atunci cand cumpara un produs fara garantie si la pret suspect de mic .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Atunci admin sa blocheze postarile celor inregistrati in ziua postari acestia sa poata posta dupa o perioada de timp prestabilita la sectiunea shop.... since ma-m cam saturat sa vad lumai "VAND" la fiecare refress
    ..::EGAMI TEAM::..

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu va obliga nimeni sa cumparati.Daca chiar vreti sa cumparati ceva luati de la cei cu posturi mai multe si asa se triaza si vanzatorii,nu trebuie 1000 de reguli pentru fiecare clona.

PS: De obicei la orice alta regula adaugata se gasesc alti 10 care sa spuna ca nu e buna,iar injuraturile le luam tot noi.Asa mai bine folositi PM si va descurcati intre voi ca doar aveti buletin.
    :

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

nu sant de acord , fiecare poate sa cumpere ce vrea de unde vrea, pe riscul lui. nu poti sa stii, poate un vanzator e de buna credunta si are produse bune, paote a mai vandut si are recomandari din partea altor useri.
    intradevar daca vrei sa cumperi ceva e bine sa o faci de la un user mai vechi de care stii ca n-a venit sa dea teapa. as adauga ca principalu scop al acestui forum nu este sectiunea de vanzari
    deci fiecare poate sa faca ce vrea pe riscu lui....

Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok .Am inteles ,ma gandeam ca postarea celor 50 de posturi ar fi fost o garantie ca omul este de buna credinta si nu s-a inregistrat pe forum sa puna momeala .Nu este pacat ca un coleg sa cada in capcana ca a avut incredere in RSP .A inteles o face pe riscul lui, normal ,dar totusi...