Code:
ITV HD test  on   Astra 2D @ 28.2° East 
receptia e teoretic imposibila pe teritoriul Romaniei englejii l-o pus pe un tp cu polaritate H intentionat sa nu poata fi receptionat i Europa centrala si de est.Culmea ca acesti maimutoi englezei baga acu motiv ca , pe vremea cand era pe Eurobird1 pe unele receptoare erau probleme cu sunetul.Evident aceste probleme au fost generate chiar ei si acum vin cu solutia ca mai bune e pe Astra 2D!!

Code:
Cate zile ai de cand ti-ai luat calculatorul ?
Uite chiar daca domul wilee si-a luat ieri caculator dar nu stiu ce/care/cine te provoaca sau justifica sa ii scrii asa!

Uite iti spun verde in fata caci dup[a cum bine stiti eu nu umblu cu ascunzisuri ca MACAR DACA FACI COPY/PASTE (apropo vine pastele si mai nou si copy/paste e pacat si tre sa spui la popa) fa cu cap:

O prima remarca nu mai trece aici satelitii care se receptioneaza foarte greau sau deloc pe teritoriul Romaniei caci pe nimeni nu intereseaza acest lucru!!

Uite cateva egzemple:

Code:
» Star   Cinema, Sun Movies, Stream, Good Living FTA now  ST 1 @ 88° East    (C Band)
» AXN Sci Fi  Russia (Viva TV  Vostochnii) FTA now    Express-AM3 @ 140° East 
						 » KidsCo East Europe (Viva TV  Vostochnii) FTA now    Express-AM3 @ 140° East 

» Aaj News on  AsiaSat 3S @  105.5° East (C  Band)

» TRV Muji FTA now   Express-AM33 @ 96.5° East   (C Band)

» Orissa TV (Dish TV) FTA now  NSS-6 @ 95° East   
						 » Sadhana TV (Dish TV) on  NSS-6 @ 95° East   
						 » Zee TV Asia (Dish TV) on  NSS-6 @ 95° East   
						 » NDTV Imagine, NDTV Good Times  (Dish TV) on  NSS-6 @ 95°  East   
						 » Naxatra News, Bloomberg TV (Dish  TV)  NSS-6 @ 95° East   
						 » ET Now, Asianet Suvarna, Star Ananda  (Dish TV) on  NSS-6 @ 95°   East  
						 						 » Whats On India (Dish TV)  encrypted now  NSS-6 @ 95°  East   
						 » Max India, UTVi (Dish TV) left  NSS-6 @ 95° East   
						 » Zone Reality India & Asia, Zee  Akash, Topper TV, Zee  Smile TV (Dish TV) left  NSS-6 @ 95° East  

» DD News (11070 V) on  Insat 4B @ 93°  East 
						 » N TV (11070 V) left  Insat 4B @ 93°  East 
» PTV Home,  PTV News, ATV Pakistan  left  AsiaSat 3S @   105.5° East  (C Band)
» KTN  Karachi, Kashish TV, KTN left  Thaicom 5 @  78.5° East  (C Band)
» Alminber TV on AsiaSat 5 @ 100.5° East (C Band)

» Celestial Movies SE Asia encrypted again Measat-3A @ 91.5° East (C  Band)

» CSeries, My Sci (only SID:11/15) left ABS-1 @ 75° East (C Band)
» Dish Interactive (Dish TV) encrypted now NSS-6 @ 95° East 

» Celestial Movies SE Asia FTA again Measat-3A @ 91.5° East (C Band)
15.02.2010
Canalele de televiziune in banda C pe care le treci pe aici nu isi au rostul deoarece foarte putini de pe acest forum si din Romania dealtfel sunt interesati de receptia acestora.Iar asa ca sa ai postari mari si grase nu are nici un rost , deoarece e informatie inutila pt colegii tai de forum.Unele noutati din banda Ku de pe spoturile exotice iarasi n-au rost atita vreme cat acestea se receptioneaza f greu sau deloc si in primul rand nu contin canale tv interesante

Ar fi mult mai bine sa urci mai multe poze cu canalele noi aparute , logouri, pagina lor de internet