Results 1 to 4 of 4

Thread: Activare card

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Activare card

Salut colegi si prieteni. Intampin o problema cu activarea unui card d0lce. Am 3 receptoare cu cartelele lor, si am facut rost si de al 4-lea. Am sunat la 1930 si m-a indrumat de acolo la un magazin rtc sa achizitionez inca un card. M-am prezentat ( fara receiver, asa cum mi-a zis la telefon ) si am cerut cardul, cand mi-a zis ca nu mi-l poate da decat cu aparatul, dar avand in vedere ca nu eram din orasul respectiv, mi-a dat cardul. Cand am ajuns acasa, am introdus cardul, si am sunat la 1930 pt. activare, dar spre surprinderea mea, receiverul nu are pe spate nici un cod de bare cu seria aparatului, deci nu mi s-a putut activa. nici cutia de la el nu o am, singurul lucru care imi apare pe ecran este stb label xxxx si seria cartelei xxx, dar operatorul mi-a zis ca nu se poate activa cu acele date. Este vreo posibilitate sa aflu seria receiverului sau sa activez cardul pe acest aparat cu stb label ?

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici dedesubt nu are o eticheta cu serie ?

Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Nu are nicaieri, doar pe placa este o serie, dar e diferita fata de celelate receivere care le detin, deci exclud varianta asta.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da-mi PM cu numar tel fix sau cod abonat , seria cardului si CA STB label si te ajut cu activarea

Tags for this Thread