Si la ce te asteptai, la o propagare mai buna pe vreme severa cum este astazi? Eu am trecut pe DVB.C din cauza vantului puternic flambeaza mult antena pe H.H !
Dragii mei vreau sa va fac sa va amuzati.
Antena mea este pusa pe turksat cu focarul reglat pe tandenberg tv cel mai slab care este pe turksat 3a avand maxim doar pe turcia . Bun, a inceput sa ninga , semnalul nu a facut pe dilimandrosul decat ff ff ff putin scazan frecventa de baza aceea cu 11919v cu 24444sr adica un 86%. Iata ca din cauza ca zapada e insistenta a reusit prin fericirea si gloria depunerii sa imi focalizeze si turksat si hellas si acum din cauza stratului mare de zapada sa focalizat aproape de hellas 39°// si 42 este aproape in pom ca semnal.
Ca sa ma conving ca e real asa ceva am suit mopu pe casa si am dat zapada si am adus turksatu iar la loc prin stergerea zapezii si ghetii de pe antena.
http://www.youtube.com/watch?v=xjqkIzt_zLY
inca o data mai zic antena este os.. e batuta in cuie si e pusa pe bara de paratraznet a casei care este dura si groasa. Imposibil sa o misc si sa o dau pe spate sau pe fata la farfurie.
receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm
Si la ce te asteptai, la o propagare mai buna pe vreme severa cum este astazi? Eu am trecut pe DVB.C din cauza vantului puternic flambeaza mult antena pe H.H !
La mine nu flambeaza mai misto zapda imi schimba focarul .... Am pe unu pe aceeasi strada cumine ce acum se uita la amos si nu mai merge pe digi iar ca sa o faca pe digi tre sa ii dea un mop in lighean sa cada zapada.
Last edited by Necherman; 25-01-12 at 13:58.
Iuli inceteaza sa ma imiti , nu fi nesimtit. Pune poza cu ceva de pe helas sau de pe turksat ca te bateai cu pumnu in piept ca ai tuner si nu ai ceva iesire vga. Convinge-ma si nu mai fi nesimtit.
Asta e .. copy paste la o idee de a ta sa vezi ca pot si eu sa fac pe importantul si uite ca nu sunt. Hai pa.
Rog un moderator sa stearga mizeria facuta de nercherman cu postul acela care creeaza confuzie. Isi bate joc de mine pe fatza!
Ha team facut. ia vezi mai te imit.... neimportantule.
Revenim la caterinca facuta de zapada. Acum antena este intre hellas si turksat. Ma tavalesc de ras cum urca helasul la un val de zapada, cum da sa cada urca semnalul la loc pe turksat. Ideea e ca vad FAN - FOLKLOR- BALKANICA - ANTENA 1 grecia simultan cu TRT-urile .
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:01 ----------
Hai sa pun si niste poze sa nu zica lumea ca maninc bors.
BBT
FOLKLOR
FAN
Planeta folk
http://www.youtube.com/watch?v=a5DX8YuU5a0 iata aici cum repar antena pe viscol.
Tare, omul se descurca![]()
Nici nu stii sa o lovesti cum trebuie, sa iti fac rost de o cheie de 24 sau mai mare , sa vezi semnal ce o sa fie de o sa dea afara din receptor !
Ba merge... prin deformarea antenei reuseste ori daca nu inseamna ca se misca foarte putin antena cu tot cu pilon si uite asa ajunge din nou pe satelit
Ce face el se numeste improvizatie (mai exact stricarea antenei in direct pe Youtube) ... probabil ca nu stie ca asa reuseste sa deformeze antena aia de 75-80cm (am impresia ca e antena de Boom, made in Portugalia) astfel ca la inca 2-3 faze din astea va ajunge probabil la performantele unei antene de 60cm si apoi se mira ca nu prinde tot pe nu stiu ce satelit puternic
Eu in locul lui m-as pune serios pe citit si cautat despre antene satelit si abia apoi as trece la actiune/instalare/setare... improvizatiile de la radio/tv in eter nu se potrivesc cu receptiile satelit - sarmele si tevile/suportii care nu sunt bine fixati si extrem de tapeni, instalarile in locuri inaccesibile, orientarea antenei fortand/deformand tabla acesteia, etc. duc doar la stricaciuni si insuccese in acest domeniu
Si nu in ultimul rand, daca vrei DX via satelit, iti trebuie antene foarte mari si motoare + receptoare sensibile, nu petarde de la digi
Pentru receptii absolut normale, pe sateliti puternici pentru tara noastra (gen Turksat, Hotbird, Amos, etc.) este suficienta si o antena de 1.1M pusa pe motor H-H... sa prinzi canale din tari ciudate pe acesti sateliti nu e nimic extraordinar - iesit din comun este sa prinzi un spot pe Asia, Africa, deci canale care nu emit pentru Europa ci emit pentru acele zone iar asta nu se poate face cu antene mici
Last edited by rzbvro; 25-01-12 at 18:55.
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
simplu , daca dau in dreapta defocalizez hellas si o urc pe turksat.Ce dracu .. stau si cu antena pe piciore si va arat ca merge fara par ..... Nu e primul test.
http://www.youtube.com/watch?v=EMqyr72XPIk
ia de aici film si vezi cum misca helas + turksat in direct lnb stand pe 40 grade . il nimeresc imediat.
La vantu ala poti sa stai in picioare? ia ganditi .. si lasatio moarta cu bautura. gluma ca gluma dar rafalele sar de 56-62km pe metar.
---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 15:52 ----------
iata de ce nu nimeream filmarea
moka